Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 rametti di timo fresco, le foglioline + q.b.
- 2 spicchi di aglio
- 170 g di cipolla rossa, in quarti
- 5 rametti di dragoncello fresco, le foglioline
- 3 rametti di timo fresco, le foglioline
- 50 g di burro, a pezzi
- 220 g di funghi champignon cremino, a fette
- 220 g di funghi champignon, a fette
- 140 g di funghi shiitake freschi, a fette
- 450 g di petto di pollo, a bocconcini
- 700 g di brodo di pollo
-
140
g di pasta all'uovo, tipo pappardelle
nebo 140 g di pasta all'uovo, tipo maltagliati - 85 g di panna da cucina, fresca
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1749 kJ / 418 kcal
- Protein
- 25 g
- Sacharidy
- 26 g
- Tuk
- 25 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zuppa di pollo, crauti e fagioli bianchi
1 Std.
Zuppa di funghi e tacchino con verdure
45 Min
Paparot
1 Std. 5 Min
Stufato di agnello con paprika
50 Min
Zuppa di uova e tofu
55 Min
Stufato marocchino di manzo e cous cous israeliano
1 Std.
Zuppa di pollo alla messicana
50 Min
Tacchino con foglie di bietola e funghi
50 Min
Spezzatino di agnello con cipolle
55 Min
Pollo Yassa
1 Std.
Zuppa di pollo e mandorle
45 Min
Zuppa di fagioli e coriandolo
1 Std. 20 Min