Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 rametti di timo fresco, le foglioline + q.b.
- 2 spicchi di aglio
- 170 g di cipolla rossa, in quarti
- 5 rametti di dragoncello fresco, le foglioline
- 3 rametti di timo fresco, le foglioline
- 50 g di burro, a pezzi
- 220 g di funghi champignon cremino, a fette
- 220 g di funghi champignon, a fette
- 140 g di funghi shiitake freschi, a fette
- 450 g di petto di pollo, a bocconcini
- 700 g di brodo di pollo
-
140
g di pasta all'uovo, tipo pappardelle
nebo 140 g di pasta all'uovo, tipo maltagliati - 85 g di panna da cucina, fresca
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1749 kJ / 418 kcal
- Protein
- 25 g
- Sacharidy
- 26 g
- Tuk
- 25 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pollo in umido ai funghi
50 min
Zuppa di pollo e mandorle
45 min
Manzo alla borgognona
1h 35min
Agnello al vino
40 Min
Pollo in salsa ai funghi
50 min
Zuppa di pesce Maiorchina
45 min
Pollo con funghi al vino rosso
55 Min
Zuppa di goulasch di manzo con peperoni
1 godz. 30 min
Tacchino con foglie di bietola e funghi
50 min
Costine di maiale alla messicana con pico de gallo
1 godz.
Goulash ungherese
1 godz. 45 min
Gulash tirolese
1 godz. 30 min