Kompatibilní verze
Costolette di agnello con crema di melanzane e menta
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 1 cucchiaino di pepe macinato fresco
- 4 - 5 foglie di menta fresca, lavate e asciugate
- 8 costolette di agnello
- 2 melanzane di media grandezza (300 g circa l'una)
- 700 g di acqua
- 30 g di salsa tahina
- ½ - 1 spicchio di aglio, a piacere
- 20 g di succo di limone, spremuto fresco (volitelně)
- 1 cucchiaino di cumino in polvere
- 2 - 3 cucchiaini di semi di sesamo bianchi
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 4236.7 kJ / 1012.6 kcal
- Protein
- 41.8 g
- Sacharidy
- 19.2 g
- Tuk
- 86.1 g
- Nasycený tuk
- 30.7 g
- Vláknina
- 9.5 g
- Sodík
- 1022.9 mg
Alternativní recepty
Polpo con purea di ceci al rosmarino
1h
Crema di zucca e calamaretti
35 min
Tartare al salmone
1h
Canapè di granchio con crema coriandolo e menta
1h 10 min
Salmone con salsa al mango, taccole e carote
1h
Nuvola di zucchine con gamberoni alla curcuma
45 min
Polpo in rosso
35 min
Salmone marinato alla salsa di soia, miele e sesamo
2h
Merluzzo marinato con crema di cavolfiore e zenzero
50 min
Capesante su purea di sedano rapa con verza croccante
1h
Rotolini di zucchine e salmone con salsa al curry
30 min
Coda di rospo croccante su purea nera
1u. 50min