Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- olio extravergine di oliva q.b.
- 1500 g di zucca tipo Acorn, non decorticata
- 85 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 85 g di Gruviera a pezzi
- 30 g di burro a pezzi
- 225 g di cipolle a pezzi
- 3 spicchi di aglio
- ½ cucchiaino di sale
- ¼ di cucchiaino di pepe nero macinato
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 200 g di spinaci baby freschi
- 100 - 130 g di formaggio fresco spalmabile
- 85 g di panna da cucina, fresca
- 1 peperone rosso, pulito e a listarelle
- semi di zucca q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1368 kJ / 327 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 34 g
- Tuk
- 19 g
- Vláknina
- 5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Parmigiana di finocchi (vegan)
1h 25min
Pilaf di cavolfiori con patate dolci
45 Min
Curry di zucca e pollo
1h
Zucca con condimento di guanciale al balsamico a Cottura Lenta
4 godz. 30 min
Zucca Kabocha ripiena di salsiccia
2 godz. 20 min
Pasticcio di patate, funghi e anacardi (senza lattosio)
1 Std. 35 Min
Lasagne al nasello e spinaci
1h 30min
Timballo di riso al ragù e uvetta
1h
Melanzane sorpresa di Mattia Poggi
1h
Melanzane alla siciliana
1 godz. 15 min
Lasagnetta con zucca e funghi
1 godz. 15 min
Zucca al curry
45 Min