Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- olio extravergine di oliva q.b.
- 1500 g di zucca tipo Acorn, non decorticata
- 85 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 85 g di Gruviera a pezzi
- 30 g di burro a pezzi
- 225 g di cipolle a pezzi
- 3 spicchi di aglio
- ½ cucchiaino di sale
- ¼ di cucchiaino di pepe nero macinato
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 200 g di spinaci baby freschi
- 100 - 130 g di formaggio fresco spalmabile
- 85 g di panna da cucina, fresca
- 1 peperone rosso, pulito e a listarelle
- semi di zucca q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1368 kJ / 327 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 34 g
- Tuk
- 19 g
- Vláknina
- 5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Insalata di fave e tonno con melone e agrumi
1h
Alici ripiene
50min
Cassata di Sulmona
3h 30min
Insalata di carciofi e fagioli
1 godz. 5 min
Maiale alla Colombo
1h 25min
Fagioli dall'occhio a vapore e calamaretti
5h 15min
Polpettone vegetariano con salsa Gravy
1h 20 min
Zucca al curry
45min
Friggitelli ripieni in pastella
45min
Torta di lenticchie farcita (vegan)
1h 30min
Stufato delle stelle (alla maniera de Star Wars, L'Impero colpisce ancora)
1h 40min
Zucca con condimento di guanciale al balsamico a Cottura Lenta
4h 30 min