Kompatibilní verze
Corona di riso agrumata ai gamberetti e mazzancolle
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 1200 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
- 1 bustina di zafferano in polvere
- 350 g di riso Parboiled
- 350 di verdure miste di stagione a tocchetti (peperoni, piselli, carote)
- 200 g di gamberetti freschi sgusciati ed eviscerati
- 10 mazzancolle pulite
- 2 arance, preferibilmente biologiche, una a cubetti e una a fette
- 10 pomodorini ciliegia a metà
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2448 kJ / 585 kcal
- Protein
- 26 g
- Sacharidy
- 88.4 g
- Tuk
- 14.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Busiate in insalata con pesto all'arancia e pesce spada
20min
Sarde in saor
24h 30 min
Insalata di anguria e asparagi con vinaigrette
40min
Cous cous ai profumi di Sicilia (vegan)
1 godz. 10 min
Forever
10min
Insalata di riso verde ai gamberi
1h 50min
Torta salata multistrato
3h 30min
Lanterna di frolla
1h 30min
Bicchierini prosciutto e melone
3 godz. 25 min
Cime di rapa e cous cous
35min
Tacchino ripieno con salsa all'arancia
2 Std.
Bruschetta terra e mare al piccante
35min