Kompatibilní verze
Corona di riso agrumata ai gamberetti e mazzancolle
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 1200 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
- 1 bustina di zafferano in polvere
- 350 g di riso Parboiled
- 350 di verdure miste di stagione a tocchetti (peperoni, piselli, carote)
- 200 g di gamberetti freschi sgusciati ed eviscerati
- 10 mazzancolle pulite
- 2 arance, preferibilmente biologiche, una a cubetti e una a fette
- 10 pomodorini ciliegia a metà
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2448 kJ / 585 kcal
- Protein
- 26 g
- Sacharidy
- 88.4 g
- Tuk
- 14.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Agnolotti del plin
10u. 30min
Risotto alle erbe aromatiche
35min
Crêpes agli asparagi e salmone
2h 30min
Minnuzze di Sant'Agata
7 Std. 30 Min
Tris di riso, pesce e verdure
35min
Timballini di riso allo zabaione con asparagi e omelette delicata al Varoma
45 min
Sciroppo di amarene
24h 40min
Filetti di maiale ripieni alle prugne (Bimby Friend)
1u. 20min
Pasta fresca (senza glutine)
1 Std. 5 Min
Risotto con asparagi, gelato al Parmigiano Reggiano e aceto balsamico
11 Std.
Uova sode dolci
1u. 20min
Paella
1h 50min