Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 cetriolo, pelato, tagliato per la lunghezza e svuotato dei semini
- 2 pizzico di sale
- 1 mazzetto di prezzemolo, le foglioline lavate e asciugate
- 1 scalogno mondato e a metà
- 1 rametto di maggiorana fresca, le foglioline lavate e asciugate
- 700 g di acqua
- 2 foglie di alloro secche
- 3 grani di pepe nero
- 300 g di riso a chicco lungo
- 200 g di fave fresche sgranate
- 400 g di calamari freschi puliti
- 200 g di pomodori ciliegino in quarti
- 2 carote, pelate e a pezzi (2 cm)
- 3 gambi di sedano, mondati e a pezzi (2 cm)
- 1 limone, preferibilmente biologico, il succo spremuto fresco
- 1 - 2 cucchiai di olio extravergine di oliva
- 4 - 5 gocce di Tabasco, a piacere
- 1 mazzetto di basilico fresco, le foglioline lavate, asciugate e spezzettate
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1443.2 kJ / 344.9 kcal
- Protein
- 18.5 g
- Sacharidy
- 57.4 g
- Tuk
- 5.3 g
- Nasycený tuk
- 0.9 g
- Vláknina
- 5.9 g
- Sodík
- 134.5 mg
Alternativní recepty
Finocchi ripieni al cous cous
1 godz.
Brodetto alla triestina
1 godz.
Zuppa di funghi e pescatrice
45 min
Cozze ripiene
1h 30min
Maiale alla Colombo
1h 25min
Insalata mediterranea gamberi e cipolle
45 min
Baccalá alle olive
25min
Calamari cipolle e patate
50min
Insalata di riso con seppie e patate
45 min
Minestra di primavera con gallinella e gamberi
1 godz.
Brodetto all'abruzzese
1h 10min
Razza in salsa di peperoni
1h 10min