Zařízení & příslušenství
黃豆燉牛腱
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 25min.
2 人份
Suroviny
-
水1400 克
-
醬油30 克
-
糖15 克
-
米酒10 克
-
蔥 切段(約4公分)15 克
-
嫩薑 切片20 克
-
牛腱 對半切,預先川燙去血水200 克
-
乾燥黃豆 預先浸泡4小時,瀝乾40 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
791.6 mg
Protein
14.7 g
Kalorie
666.2 kJ /
159.2 kcal
Tuk
4.6 g
Vláknina
1.6 g
Nasycený tuk
313.8 g
Sacharidy
13.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
產後補給站
74 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan