Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g de espárragos verdes
- 100 g de aceite de oliva virgen extra
- 40 g de almendras crudas sin piel
-
1
ñora sin pepitas
nebo 1 pimiento choricero sin pepitas - 2 dientes de ajo
- 1 rebanada de pan (10 g aprox.) en trozos
- 200 g de agua
- 1 cucharadita de sal
- 1 cucharadita de pimienta molida
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1420 kJ / 340 kcal
- Protein
- 9.07 g
- Sacharidy
- 11.26 g
- Tuk
- 28.71 g
- Vláknina
- 6.11 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Atún en manteca (Andalucía)
3 Std.
Mero en amarillo
45 min
Alcachofas con habitas al azafrán
50 min
Ajoblanco
5min
Tortillitas de bacalao con miel de caña
30 min
Habas tiernas rehogadas
30 min
Gazpachuelo
35 min
Berenjenas al ajillo
50 min
Pestiños andaluces
1 Std.
Arroz con higaditos de pollo
1 Std. 20 Min
Calabaza en ajillo con salchichas y huevo poché para dos
30 min
Espinacas con garbanzos a la sevillana
45 min