Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g de cebolla roja en trozos
- 100 g de pimiento verde en trozos
- 1 diente de ajo
- 50 g de aceite de oliva
- 100 g de tomate triturado en conserva
- 2 cucharaditas de pulpa de pimiento choricero
- 600 g de patatas chascadas
- 500 g de caldo de pescado
- ½ cucharadita de sal
- 400 g de caballa fresca limpia en trozos
- perejil fresco picado
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1767 kJ / 422 kcal
- Protein
- 22.8 g
- Sacharidy
- 26.2 g
- Tuk
- 25.2 g
- Vláknina
- 3.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Merluza a la gallega
40min
Marmitako para dos
30min
Potaje de vigilia
30min
Potaje de garbanzos con bacalao y acelgas
45min
Marmitako de pulpo
40min
Guiso de judías blancas con sepia
50min
Potaje de sepia con garbanzos
40min
Sorropotún cántabro con chicharro
40min
Guiso de pulpo
45min
Guiso de verduras con caballa
30min
Fabes con almejas
30min
Marmitako
40min