Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g de cebolla roja en trozos
- 100 g de pimiento verde en trozos
- 1 diente de ajo
- 50 g de aceite de oliva
- 100 g de tomate triturado en conserva
- 2 cucharaditas de pulpa de pimiento choricero
- 600 g de patatas chascadas
- 500 g de caldo de pescado
- ½ cucharadita de sal
- 400 g de caballa fresca limpia en trozos
- perejil fresco picado
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1767 kJ / 422 kcal
- Protein
- 22.8 g
- Sacharidy
- 26.2 g
- Tuk
- 25.2 g
- Vláknina
- 3.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Guiso de verduras con caballa
30 Min
Alubias con bacalao
30 Min
Estofado de ventresca de bonito
40 Min
Marmitako para dos
30 Min
Lentejas con calamares
2 Std. 50 Min
Potaje de garbanzos con bacalao y acelgas
45 Min
Potaje de vigilia
30 Min
Judías de El Barco de Ávila guisadas con calamares (Cocción lenta)
19h
Caldeirada de peixe
40 Min
Fabes con almejas
30 Min
Guiso de judías blancas con sepia
50 Min
Marmitako
40 Min