Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 - 3 dientes de ajo
- 1 - 2 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 1 chorrito de aceite de oliva
- 100 g de cebolla en trozos
- 100 g de pimiento rojo en trozos
- 100 g de pimiento verde en trozos
- 1 palometa en filetes, sin piel ni espinas (aprox. 800 g)
- 2 pellizcos de pimienta molida
- 4 pellizcos de sal
- 400 g de tomate triturado en conserva
- 1 cucharadita de azúcar
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1489 kJ / 356 kcal
- Protein
- 42.6 g
- Sacharidy
- 8.1 g
- Tuk
- 17 g
- Vláknina
- 2.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Patatas guisadas con congrio y almejas
25 min
Bonito con salsa de tomate, alcaparras y aceitunas
25 min
Bonito encebollado (Cantabria)
1h 10 min
Calamares en su tinta
1 Std. 5 Min
Congrio con guisantes y mejillones
35 min
Rollitos de lenguado con piperrada
30 min
Brochetas de palometa adobada
1 Std. 25 Min
Conejo al chilindrón
1 Std.
Emperador en piperrada
30 min
Pollo con tomate y pimiento morrón
30 min
Bonito a la riojana
50 min
Lombarda salteada con ajo y jamón
25 min