Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 18 - 24 sardinas frescas enteras limpias (según tamaño)
- 2 cucharadas de aceite de oliva (para pintar el papel)
- 6 - 12 hojas de laurel secas
- 600 g de agua para el vapor
- 1 cucharadita de sal gorda
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 984 kJ / 235 kcal
- Protein
- 28 g
- Sacharidy
- 0 g
- Tuk
- 13 g
- Vláknina
- 0 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bacalao fresco con ajada
30min
Bacalao con langostinos
1h
Sardinas a la sal
40min
Dorada a la catalana
30min
Sepia al ajillo
25min
Filetes de sardina con patatas, jamón y salsa de tomate
45min
Mariscada
3 Std. 30 Min
Bacalao con chirlas
45min
Sardinas en papillote con ensalada de judías verdes
1h
Cigalas al ajillo
20min
Mejillones y almejas con aliño al vapor de perejil
40min
Mejillones al vino
30min