Pfefferrahmsauce mit Cognac
TM6

Pfefferrahmsauce mit Cognac

3.7 (101 hodnocení)

Suroviny

  • 1 Schalotte
  • 20 g grüne Pfefferkörner, eingelegt, abgetropft
  • 400 g Rinderfond
  • 1 geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
    nebo 1 Würfel Fleischbrühe (für 0,5 l)
  • 50 g Cognac
  • 200 g Sahne
  • 1 TL Senf
  • 30 g Butter
  • 30 g Speisestärke

Nutriční hodnoty
na 1 Portion
Kalorie
1469 kJ / 351 kcal
Protein
2 g
Sacharidy
12 g
Tuk
30 g
Vláknina
0.9 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty