Pfefferrahmsauce mit Cognac

Pfefferrahmsauce mit Cognac

3.6 136 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 20min.
4 Portionen

Suroviny

  • Schalotte
    1
  • grüne Pfefferkörner, eingelegt abgetropft
    20 g
  • Rinderfond
    400 g
  • Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
    1 geh. TL
    1 Würfel Fleischbrühe (für 0,5 l)
  • Cognac
    50 g
  • Sahne
    200 g
  • Senf
    1 TL
  • Butter
    30 g
  • Speisestärke
    30 g

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 Portion

Protein 2 g
Kalorie 1469 kJ / 351 kcal
Tuk 30 g
Vláknina 0.9 g
Sacharidy 12 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...