Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Schalotte
- 20 g grüne Pfefferkörner, eingelegt, abgetropft
- 400 g Rinderfond
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Fleischbrühe (für 0,5 l) - 50 g Cognac
- 200 g Sahne
- 1 TL Senf
- 30 g Butter
- 30 g Speisestärke
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1469 kJ / 351 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 12 g
- Tuk
- 30 g
- Vláknina
- 0.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Schweinemedaillons in Pfeffer-Cognac-Sauce
50 Min
Filetsteak mit Pfeffersauce und Knusper-Kartoffel-Püree
1h
Steaksauce
25 Min
Sous-vide-Rinderfilet mit Süßkartoffelpüree und Marsala-Sauce
2 Std. 20 Min
Sommer-Cocktailsauce
20 Min
Schokomousse mit Ingwer
10 Min
Cocktailsauce zu Krabben und Co.
5 Min
Knoblauch-Chili-Vinaigrette
5 Min
Nougat-Schoko-Mousse mit Himbeeren
1 Std. 20 Min
Grüne Pfeffersauce
20 Min
Dijon-Senfsauce
15 Min
Mousse au Chocolat
3 Std.