Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Schalotte
- 20 g grüne Pfefferkörner, eingelegt, abgetropft
- 400 g Rinderfond
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Fleischbrühe (für 0,5 l) - 50 g Cognac
- 200 g Sahne
- 1 TL Senf
- 30 g Butter
- 30 g Speisestärke
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1469 kJ / 351 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 12 g
- Tuk
- 30 g
- Vláknina
- 0.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cocktailsauce zu Krabben und Co.
5 dk
Vitello Tonnato
48 Std.
Beurre Blanc (Butter-Weißwein-Sauce) zu Fisch
35 Min
Kalbsfilet mit Kräuterkruste und Selleriecreme
1 godz. 45 min
Sauce Béarnaise
20 dk
Jakobsmuscheln sous-vide in Zitronenbuttersauce
1h 10min
Krabbencocktail
30 Min
Sous-vide Schweinsbäckchen in Rotwein
8h 45min
Grüne Pfeffersauce
20 dk
Seezungenfilets mit Weißwein-Champignon-Sauce
40 dk
Schweinemedaillons in Pfeffer-Cognac-Sauce
50 Min
Schnelle Sauce Hollandaise
10 min