Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 15 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 100 g di pane raffermo a pezzi
- 50 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 300 g di funghi champignon puliti a pezzi
- 15 g di olio extravergine di oliva
- ½ - 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
- ½ cucchiaino di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 731.6 kJ / 174.8 kcal
- Protein
- 9.1 g
- Sacharidy
- 16.9 g
- Tuk
- 8.1 g
- Vláknina
- 1.4 g
Alternativní recepty
Melanzane ripiene light
1 Std.
Tortini di broccoli e pancetta
50min
Sformatini di patate e funghi (vegan)
1 Std. 10 Min
Torta salata champignon e provola
1 godz. 5 min
Burger di zucchine
1 Std.
Funghi champignon ripieni
1 godz. 5 min
Polpette di melanzane, zucchine e carote
30min
Funghi ripieni Gorgonzola e noci
1 Std.
Champignon ripieni al forno
1 Std.
Polpette di funghi alla siciliana
50min
Uova al funghetto
40min
Burger di spinaci
40min