Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 spicchio di aglio mondato e senza anima
- 100 g di pangrattato
- 1 mazzetto di erbe aromatiche secche miste (timo, origano, rosmarino, maggiorana...)
- 20 g di pecorino a pezzi (3 cm)
- 400 g di petto di pollo a bastoncini
- 1 cipolla a metà
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di pancetta affumicata a cubetti
- 500 g di cavolo verza mondato, lavato e a tocchi
- 5 di pomodorini ciliegia in quarti
-
500
g di brodo vegetale
nebo 500 g di acqua + 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale fatto in casa
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1657 kJ / 396 kcal
- Protein
- 35.5 g
- Sacharidy
- 24 g
- Tuk
- 18.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Antica minestra ai broccoletti
45 Min
Zuppa di bietole
35 Min
Minestra lenticchie e spinaci
50 Min
Zuppa di carciofi
35 Min
Zuppa di cavolfiore, broccolo romanesco e zucca
45 Min
Zuppa di cavolo cappuccio
50 Min
Minestra di farro, cavolo nero e salsiccia
1 Std. 5 Min
Zuppa di pollo e cavolfiori
40 Min
Zuppa di patate, verza e fagioli, uova all’occhio di bue e porri al vapore.
1 Std. 10 Min
Zuppa di fagiolini e cavolo rosso
50 Min
Minestra di verze e patate
1 Std.
Vellutata di verza al vino bianco
50 Min