Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g de berenjena en dados
- 3 pellizcos de sal
- 2 dientes de ajo
- 6 ramitas de perejil fresco
- 150 g de cebolla en juliana
- 40 g de aceite de oliva
- 700 g de carne de cordero (en dados de 3 cm)
- 1 cucharada de harina
- 1 cucharadita de pimentón dulce
- 1 cucharadita de pimentón picante
- 100 g de vino blanco seco
- 1 pastilla de caldo de verduras (para 0,5 l.)
- 100 g de tomate frito
- 2 ramitas de tomillo fresco
- 3 pellizcos de pimienta molida
- 50 g de agua
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2024 kJ / 484 kcal
- Protein
- 27.68 g
- Sacharidy
- 12.44 g
- Tuk
- 35.95 g
- Vláknina
- 4.29 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Estofado de pollo con chorizo y patatas
45min
Ternera al ron con setas
25min
Cordero al vino tinto
45min
Estofado de cordero y garbanzos (Abgusht) - Irán
1 godz. 20 min
Pollo a la cazadora (HESTAN CUE)
40min
Guiso primaveral de cordero (Navarin d'agneau Printanier)
1 godz. 20 min
Pollo a la cazadora
40min
Ternera al chilindrón con cuscús
45min
Gulash con cerveza
1 Std. 10 Min
Estofado de aguja de ternera con alcachofas
1h
Estofado de cerdo con menestra de verduras
1h 15min
Muslos de pollo en salsa de pimiento y cuscús con calabacín y feta
55 Min