Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g de berenjena en dados
- 3 pellizcos de sal
- 2 dientes de ajo
- 6 ramitas de perejil fresco
- 150 g de cebolla en juliana
- 40 g de aceite de oliva
- 700 g de carne de cordero (en dados de 3 cm)
- 1 cucharada de harina
- 1 cucharadita de pimentón dulce
- 1 cucharadita de pimentón picante
- 100 g de vino blanco seco
- 1 pastilla de caldo de verduras (para 0,5 l.)
- 100 g de tomate frito
- 2 ramitas de tomillo fresco
- 3 pellizcos de pimienta molida
- 50 g de agua
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2024 kJ / 484 kcal
- Protein
- 27.68 g
- Sacharidy
- 12.44 g
- Tuk
- 35.95 g
- Vláknina
- 4.29 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Goulash de ternera con patatas y manzana
1h 25 min
Gulash con cerveza
1ч. 10 мин.
Caldereta de cordero
50min
Estofado de aguja de ternera con alcachofas
1h
Pollo al vino tinto (Coq au vin)
9h
Cordero al vino tinto
45min
Ternera al chilindrón con cuscús
45min
Estofado de ternera con tortellini
1h
Costillas al vino con arroz
1h
Estofado de contramuslos de pollo de corral
40min
Estofado de pavo a la provenzal con patatas y champiñones
1h
Ternera al ron con setas
25min