Lubina al vapor con salsa gribiche

Lubina al vapor con salsa gribiche

3.8 14 hodnocení
Příprava 20min
Celkový 40min
6 raciones

Suroviny

  • de aceite de girasol
    250 g
  • huevos duros
    3
  • de perejil fresco
    5 g
  • de estragón fresco
    5 g
  • de pepinillos en vinagre
    50 g
  • de mostaza fuerte
    15 g
  • de vinagre
    5 g
  • de sal
    1 ½ cucharadita
  • de pimienta molida
    2 pellizcos
  • de alcaparras
    50 g
  • de agua
    500 g
  • de patatas de guarnición con piel bien lavadas
    500 g
    500 g de patatas, con piel bien lavadas
  • lubinas aprox. 1200 g (sin cabeza ni vísceras, ni escamas)
    1 - 2
  • de lechuga
    2 - 4 hojas

Nutriční hodnoty na 1 ración

Kalorie 463 kcal / 1935 kJ
Protein 39.9 g
Tuk 27.9 g
Sacharidy 13.2 g
Vláknina 1.6 g
Nasycený tuk 4.1 g
Sodík 478.8 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...