
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g de almejas frescas
- 2 cucharadas de sal (y 1 cucharadita más para la salsa)
- 800 g de tomate troceado en conserva
- 50 g de aceite de oliva
- 50 g de azúcar
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
- 1 romanescu (aprox. 500 g)
- 12 gambones crudos enteros (si son muy grandes quíteles la cabeza)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 196 kcal / 819 kJ
- Protein
- 12 g
- Tuk
- 9.8 g
- Sacharidy
- 15 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Níscalos guisados
30min
Judías verdes rehogadas y sardinas en papillote
35min
Croquetas de hojas de borraja y boletus
2hod. 45min
Setas de cardo con jamón
25min
Borrajas con gambas
40min
Coliflor al vapor con salsa de mantequilla y alcaparras
50min
Cardo a la cerveza
25min
Chipirones rellenos
1hod. 10min
Coliflor al vapor con salsa de cacahuetes
50min
Coliflor al vapor con gulas en vinagreta de pimientos
1hod.
Cocochas con almejas (País Vasco)
45min
Lombarda salteada con ajo y jamón
25min