Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g de almejas frescas
- 2 cucharadas de sal (y 1 cucharadita más para la salsa)
- 800 g de tomate troceado en conserva
- 50 g de aceite de oliva
- 50 g de azúcar
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
- 1 romanescu (aprox. 500 g)
- 12 gambones crudos enteros (si son muy grandes quíteles la cabeza)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 819 kJ / 196 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 15 g
- Tuk
- 9.8 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cardo a la cerveza
25 Min
Brócoli al vapor sobre crema de puerros al aroma de berberechos
45 Min
Congrio con guisantes y mejillones
35 Min
Tirabeques y judías verdes con aliño de anchoa y tomate
25 Min
Borrajas con gambas
40 Min
Espárragos blancos frescos guisados con huevos de codorniz
40 Min
Cardo con almejas, langostinos y bacalao
40 Min
Cocochas con almejas (País Vasco)
45 Min
Coliflor al vapor con gulas en vinagreta de pimientos
1 Std.
Níscalos guisados
30 Min
Setas de cardo con jamón
25 Min
Cardo con almendras
20 min