Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 dientes de ajo
- 150 g de cebolletas en mitades o cuartos
- 30 g de aceite de oliva (y un poco más para engrasar)
- 4 filetes de lubina (2 lubinas de 750 g c/u)
- 6 pellizcos de sal
- 6 pellizcos de pimienta molida
- 2 - 3 ramitas de albahaca fresca picada (solo las hojas)
- 1 ramita de cilantro fresco picado
- 200 g de vino blanco seco
- 250 g de caldo de pescado
- 500 g de patatas de guarnición lavadas con piel
- 10 g de trufa negra fresca rallada
- 100 g de mantequilla en trozos
- 10 g de harina
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2635 kJ / 630 kcal
- Protein
- 70.2 g
- Sacharidy
- 24.1 g
- Tuk
- 28.2 g
- Nasycený tuk
- 14.3 g
- Vláknina
- 2.9 g
- Sodík
- 1425 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lubina con pisto en salsa de puerro
50 min
Bacalao con gambones y almejas
45 Min
Rape al oporto
50 min
Dorada al orio con calabacines rellenos de champiñones y frutos secos
1 Std.
Dorada con salsa Bercy
35 Min
Lubina en salsa de salmorreta
25 Min
Salmón con salsa de naranja (HESTAN CUE)
25 Min
Merluza con costra de patata y crema de puerros ahumada
45 Min
Merluza con gambas en salsa de puerros
30 Min
Lubina al vapor con salsa gribiche
40 Min
Salmón gratinado con crema de manzana
30 Min
Merluza al vapor con crema de ajo y jerez
25 Min