Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g de cebolletas en mitades o cuartos
- 30 g de aceite de oliva (y un poco más para engrasar)
- 2 dientes de ajo
- 4 filetes de lubina (2 lubinas de 750 g c/u)
- 6 pellizcos de sal
- 6 pellizcos de pimienta molida
- 2 - 3 ramitas de albahaca fresca picada (solo las hojas)
- 1 ramita de cilantro fresco picado
- 200 g de vino blanco seco
- 500 g de patatas de guarnición lavadas con piel
- 250 g de caldo de pescado
- 10 g de trufa negra fresca rallada
- 100 g de mantequilla en trozos
- 10 g de harina
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2635 kJ / 630 kcal
- Protein
- 70.2 g
- Sacharidy
- 24.1 g
- Tuk
- 28.2 g
- Nasycený tuk
- 14.3 g
- Vláknina
- 2.9 g
- Sodík
- 1425 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Merluza al vapor con crema de ajo y jerez
25min
Merluza con gambas en salsa de puerros
30min
Bacalao en salsa de gambas con tagliatelle de zanahoria
1h
Dorada a la catalana
30min
Merluza con costra de patata y crema de puerros ahumada
45min
Dorada a la plancha con crema de guisantes y tapenade
45min
Salmón en papillote con puerros a la crema (MEATER)
1h
Dorada con salsa Bercy
35min
Salmón y arroz basmati con salsa crema de eneldo
40min
Bacalao en salsa verde
30min
Velouté de carabineros con vino Manzanilla
1h
Bacalao con mayonesa de ajo al caramelo
50min