Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g de almejas frescas
- 2 dientes de ajo
- 150 g de cebolla en trozos
- 4 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 70 g de aceite de oliva
- ½ cucharadita de pimentón
- 50 g de vino blanco
- 700 g de caldo de pescado
- 600 g de congrio abierto, en dados de 3-4 cm sazonados
- 400 g de garbanzos cocidos (en conserva), lavados y escurridos
- 2 - 3 ramitas de perejil fresco picado
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1449 kJ / 346 kcal
- Protein
- 29.4 g
- Sacharidy
- 15.8 g
- Tuk
- 18.5 g
- Nasycený tuk
- 7.3 g
- Vláknina
- 2.9 g
- Sodík
- 332.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Alubias con bacalao
30min
Patatas guisadas con congrio y almejas
25min
Potaje de garbanzos con kale y gambones
40min
Sopa de pescado donostiarra
1h
Garbanzos con oreja
1 Std. 15 Min
Fabas con pulpo (Cocción lenta)
21h
Bacalao con berza y garbanzos
50 Min
Garbanzos con almejas para dos
50 Min
Porrusalda con bacalao
40min
Fabes con almejas
30min
Guiso de garbanzos con sepia y langostinos
45 Min
Marmitako
40min