Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g de almejas frescas
- 2 dientes de ajo
- 150 g de cebolla en trozos
- 4 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 70 g de aceite de oliva
- ½ cucharadita de pimentón
- 50 g de vino blanco
- 700 g de caldo de pescado
- 600 g de congrio abierto, en dados de 3-4 cm sazonados
- 400 g de garbanzos cocidos (en conserva), lavados y escurridos
- 2 - 3 ramitas de perejil fresco picado
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1449 kJ / 346 kcal
- Protein
- 29.4 g
- Sacharidy
- 15.8 g
- Tuk
- 18.5 g
- Nasycený tuk
- 7.3 g
- Vláknina
- 2.9 g
- Sodík
- 332.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Guiso de garbanzos con sepia y langostinos
45min
Bacalao al estilo de Soutelo
25 Min
Setas de cardo con gambas
40min
Fabes con almejas
30 Min
Alubias con bacalao
30 Min
Patatas guisadas con congrio y almejas
25 Min
Guiso marinero
1h 20min
Bacalao confitado al ajoarriero
1h
Judías pintas con chipirones en su tinta
40min
Marmitako
40min
Porrusalda con bacalao
40min
Patatas guisadas con gambones
1h