Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g de almejas frescas
- 2 dientes de ajo
- 150 g de cebolla en trozos
- 4 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 70 g de aceite de oliva
- ½ cucharadita de pimentón
- 50 g de vino blanco
- 700 g de caldo de pescado
- 600 g de congrio abierto, en dados de 3-4 cm sazonados
- 400 g de garbanzos cocidos (en conserva), lavados y escurridos
- 2 - 3 ramitas de perejil fresco picado
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1449 kJ / 346 kcal
- Protein
- 29.4 g
- Sacharidy
- 15.8 g
- Tuk
- 18.5 g
- Nasycený tuk
- 7.3 g
- Vláknina
- 2.9 g
- Sodík
- 332.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Fabas con almejas (Cocción lenta)
20u.
Espaldilla guisada al vino tinto
1h 35 min.
Patatas guisadas con congrio y almejas
25 min
Porrusalda con bacalao
40 min
Porrusalda con calabaza
50 min
Congrio a la cerveza
30 min
Rodaballo con arroz y pimientos del piquillo
45 min
Garbanzos en salsa verde con pulpo
1 godz. 30 min
Congrio con guisantes y mejillones
35 min
Fabes con almejas
30 min
Patatas mare nostrum
1h
Marmitako
40 min