
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g de almejas frescas
- 2 dientes de ajo
- 150 g de cebolla en trozos
- 4 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 70 g de aceite de oliva
- ½ cucharadita de pimentón
- 50 g de vino blanco
- 700 g de caldo de pescado
- 600 g de congrio abierto, en dados de 3-4 cm sazonados
- 400 g de garbanzos cocidos (en conserva) lavados y escurridos
- 2 - 3 ramitas de perejil fresco picado
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 346 kcal / 1449 kJ
- Protein
- 29.4 g
- Tuk
- 18.5 g
- Sacharidy
- 15.8 g
- Vláknina
- 2.9 g
- Nasycený tuk
- 7.3 g
- Sodík
- 332.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Arroz con pimientos y chipirones
35min
Garbanzos con rape y crujiente de cecina
50min
Fabas con almejas (Cocción lenta)
20hod.
Fabas con pulpo (Cocción lenta)
21hod.
Fabes con almejas
30min
Garbanzos en salsa verde con pulpo
1hod. 30min
Fabes con pulpo
45min
Verdinas con gambones (Cocción lenta)
16hod. 30min
Garbanzos con almejas para dos
50min
Patatas guisadas con congrio y almejas
25min
Alubias con gambas
20min
Guiso de garbanzos con sepia y langostinos
45min