Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g de aceite de oliva virgen extra
- 1000 g de tomate maduro en cuartos
-
50
g de vinagre de vino blanco
nebo 50 g de vinagre de manzana - 4 - 6 ramitas de albahaca fresca (solo las hojas)
- 1 cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta negra recién molida
-
500
g de cubitos de hielo
nebo 500 g de agua muy fría
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 848 kJ / 203 kcal
- Protein
- 1.2 g
- Sacharidy
- 4.4 g
- Tuk
- 22.1 g
- Vláknina
- 1.7 g
Alternativní recepty
Gazpacho de mango
15min
Gazpacho de hierbabuena
10 Min
Ajoblanco al tomate con ensalada de patata y cerezas
2 Std. 15 Min
Gazpacho de aguacate
10 Min
Gazpacho con cúrcuma
2 Std.
Gazpacho de pimientos
10 Min
Gazpacho de melón
10 Min
Ajoblanco de melón
8h 45min
Gazpacho de melocotón con tofu
40 λεπτ.
Gazpacho verde
10 Min
Gazpacho de zanahorias
10 Min
Gazpacho de manzana verde
10 Min