Gazpacho de tomate y albahaca

Gazpacho de tomate y albahaca

4.7 62 rating
Příprava 10min.
Celkový 10min.
8 raciones

Suroviny

  • 150 g de aceite de oliva virgen extra
  • 1000 g de tomate maduro en cuartos
  • 50 g de vinagre de vino blanco
    50 g de vinagre de manzana
  • 4 - 6 ramitas de albahaca fresca (solo las hojas)
  • 1 cucharadita de sal
  • 1 pellizco de pimienta negra recién molida
  • 500 g de cubitos de hielo
    500 g de agua, muy fría

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 ración

Protein 1.2 g
Kalorie 848 kJ / 203 kcal
Tuk 22.1 g
Vláknina 1.7 g
Sacharidy 4.4 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...