Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g de judías pintas secas
- 1 cucharadita de sal
- 1000 g de agua
- 2 dientes de ajo
- 100 g de cebolla en trozos
- 70 g de pimiento verde en trozos
- 70 g de zanahoria en trozos
- 30 g de aceite de oliva
- 400 g de costillas de cerdo adobadas en trozos de 5 cm
- 100 g de patata en trozos
- 1 cucharada de pimentón
- 1 pastilla de caldo
- 1 hoja de laurel seca
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2686 kJ / 642 kcal
- Protein
- 32.8 g
- Sacharidy
- 67.8 g
- Tuk
- 26.7 g
- Nasycený tuk
- 8.3 g
- Vláknina
- 17.8 g
- Sodík
- 119 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Judías pintas con verduras
35min
Judías pintas estofadas con arroz y verduras (Cocción lenta)
14 godz. 30 min
Judías blancas con costillas
45 min
Lentejas pardinas con compango
2 Std. 50 Min
Menestra de verduras al estilo asturiano (Cocción lenta)
2 Std. 45 Min
Guiso de judías blancas con calamares y chorizo (Cocción lenta)
5 Std. 30 Min
Cocido maragato
3 Std. 50 Min
Patatas guisadas con carrilleras (Cocción lenta)
2 godz.
Garbanzos con carrilleras guisadas (Cocción lenta)
17 Std. 30 Min
Judías de El Barco de Ávila con magro de cerdo (Cocción lenta)
15h 50 min.
Albóndigas con salsa de vino tinto
40 Min
Judiones de la Granja con oreja
30 min