Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1500 g de chipirones enteros frescos medianos
- 2 - 3 dientes de ajo
- 4 - 5 ramitas de perejil fresco (solo las hojas y parte del tallo)
- 50 g de aceite de oliva
- 2 pellizcos de sal
- 1 guindilla roja seca (sin pedúnculo ni semillas)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1062 kJ / 254 kcal
- Protein
- 35.1 g
- Sacharidy
- 3.2 g
- Tuk
- 11.2 g
- Vláknina
- 0 g
Alternativní recepty
Chipirones encebollados (Maganos)
40 min
Merluza en salsa verde con gambas y chirlas
30 min
Calamares encebollados
1h
Salteado de alcachofas, gambas y gulas
30 min
Calamares a la americana
50 min
Chipirones a la marinera
25 min
Bacalao con fritada de pimientos y boletus
45 min
Setas de cardo con jamón
25 min
Arroz negro cremoso con calamares
40 min
Mejillones zamoranos en salsa picante
30 min
Arroz con pimientos y chipirones
35 min
Arroz negro con gambones y sepia
45 min