Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 dientes de ajo
- 150 g de cebolla en trozos
- 2 ramitas de perejil fresco (solo las hojas)
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 500 g de níscalos bien limpios
- 1 pimienta de Cayena seca entera
- 50 g de vino de Jerez seco
- 50 g de agua
- ½ cucharadita de sal
- 2 pellizcos de pimienta negra recién molida
-
1
ramita de romero fresco
nebo 1 ramita de tomillo fresco
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 599 kJ / 143 kcal
- Protein
- 2.9 g
- Sacharidy
- 3 g
- Tuk
- 13.3 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Vláknina
- 9.3 g
- Sodík
- 206.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cardo a la cerveza
25 Min
Romanescu, gambones y almejas con salsa
1h 20 phút
Borrajas con gambas
40 λεπτ.
Judías verdes con tomate
45min
Truchas en escabeche
12h 30min
Cangrejos de río en salsa
30 Min
Tartaletas rellenas de lombarda con manzana y piñones
50 Min
Judías verdes con champiñones y beicon
30 Min
Cocochas con almejas (País Vasco)
45min
Setas de cardo con jamón
25 Min
Cardo con almendras
20min
Lombarda salteada con ajo y jamón
25 Min