Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 dientes de ajo
- 150 g de cebolla en trozos
- 2 ramitas de perejil fresco (solo las hojas)
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 500 g de níscalos bien limpios
- 1 pimienta de Cayena seca entera
- 50 g de vino de Jerez seco
- 50 g de agua
- ½ cucharadita de sal
- 2 pellizcos de pimienta negra recién molida
-
1
ramita de romero fresco
nebo 1 ramita de tomillo fresco
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 599 kJ / 143 kcal
- Protein
- 2.9 g
- Sacharidy
- 3 g
- Tuk
- 13.3 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Vláknina
- 9.3 g
- Sodík
- 206.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lombarda salteada con ajo y jamón
25min
Judías verdes con tomate
45min
Truchas en escabeche
12sa 30 dk
Sopa de ajo
40min
Pimientos riojanos rellenos de gulas con salsa de tinta
30min
Cardo a la cerveza
25min
Cangrejos de río en salsa
30min
Cardo con almejas, langostinos y bacalao
40min
Romanescu, gambones y almejas con salsa
1h 20min
Cardo con almendras
20min
Setas de cardo con jamón
25min
Patatas rellenas con níscalos
1 Std. 25 Min