Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 - 3 dientes de ajo
- 200 g de puerro en rodajas de 1 cm
- 2 - 3 pellizcos de azafrán
- 50 g de aceite de oliva
- 4 pastillas de caldo de pollo desmenuzadas
- 2 cuartos traseros de pollo sin piel y con hueso (separados el muslo y el contramuslo)
- 1 patata (aprox. 160-200 g)
- 140 g de zanahoria en trozos (4-5 cm)
- 2 trozos de cebolla
- 2 trozos de apio
- 2 cucharaditas de sal
- 3000 g de agua
- 150 g de jamón curado en dados
- 80 g de fideos (cabellín)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 656 kJ / 157 kcal
- Protein
- 14.4 g
- Sacharidy
- 8.8 g
- Tuk
- 7.1 g
- Nasycený tuk
- 1.5 g
- Vláknina
- 1.5 g
- Sodík
- 592.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Judías blancas con patatas y compango
1 godz. 35 min
Sopa de albóndigas y garbanzos
45min
Sopa marinera asturiana
45min
Judías blancas con costillas
45min
Judías de El Barco de Ávila con magro de cerdo (Cocción lenta)
15h 50min
Sopa marinera
55min
Albóndigas de pollo con patatas a la importancia (Cocción lenta)
2 godz. 10 min
Sopa de picadillo con garbanzos
1u.
Sopa de picadillo con fideos
25 min
Sopa con albondiguillas
45min
Judías blancas a la hortelana
45min
Sopa de jamón y espárragos
35min