Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 - 3 dientes de ajo
- 200 g de puerro en rodajas de 1 cm
- 2 - 3 pellizcos de azafrán
- 50 g de aceite de oliva
- 4 pastillas de caldo de pollo desmenuzadas
- 2 cuartos traseros de pollo sin piel y con hueso (separados el muslo y el contramuslo)
- 1 patata (aprox. 160-200 g)
- 140 g de zanahoria en trozos (4-5 cm)
- 2 trozos de cebolla
- 2 trozos de apio
- 2 cucharaditas de sal
- 3000 g de agua
- 150 g de jamón curado en dados
- 80 g de fideos (cabellín)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 656 kJ / 157 kcal
- Protein
- 14.4 g
- Sacharidy
- 8.8 g
- Tuk
- 7.1 g
- Nasycený tuk
- 1.5 g
- Vláknina
- 1.5 g
- Sodík
- 592.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Menú: Gazpacho. Fideuá mixta con ajonesa. Flanes de queso al caramelo.
1 Std.
Menú: Pisto con arroz y huevos. Peras con chocolate
45min
Sopa marinera asturiana
45min
Guiso de alcachofas y batatas con huevo duro
55 Min
Asadillo de judías verdes
40 Min
Migas con pimientos de Padrón
30 Min
Sopa de picadillo con garbanzos
1 Std.
Ensaladilla de atún, encurtidos y mayonesa
1 Std. 40 Min
Guiso de patatas con magro
1 Std.
Judías blancas a la hortelana
45min
Sopa de picadillo con fideos
25 Min
Gazpachuelo
35min