Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g Erdäpfel, festkochend, groß, geschält, in Scheiben (3-5 mm)
- 2 EL Olivenöl
- 3 Prisen Salz
- 2 Knoblauchzehen, in Scheiben
- 300 g Paradeiser, in Würfeln
- 1 Zweiglein Thymian, frisch, Blättchen abgezupft
-
200
g Blattspinat, frisch (siehe Tipp)
nebo 200 g frischer Mangold, Blätter und Stiele in Streifen (1 cm) - 150 g Seidentofu
- 1 TL Zitronenschale
- 1 - 2 TL Zitronensaft
- 1 TL Sojasauce
- 1 TL Mandelmus
- 1 Prise Muskat, gemahlen
- 1 Prise Galgant, gemahlen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2255 kJ / 539 kcal
- Protein
- 26 g
- Sacharidy
- 64 g
- Tuk
- 24 g
- Nasycený tuk
- 4 g
- Vláknina
- 13 g
- Sodík
- 793 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Spinatstrudel mit Erdäpfeln
1h 30 min
Rote Rüben-Gulasch mit Dill-Erdäpfel
1h 30 min
Bohnen-Avocado-Salat
15min
Karibisches Karfiol-Curry mit Süßkartoffeln
40 Min
High Protein Poke Bowl
1h
Gemüsegröstel mit Bohnen
40 Min
Pilzragout mit Lauch und schwedischen Erdäpfeln (vegan)
55 min
Spinatstrudel mit Schafskäse
1h 50 min
Tagliatelle mit Schwammerlragout und Salbeipesto
35min
Knusprige Melanzani auf Creme-Kohlrabi
1h
Vegetarisch gefüllte Melanzani mit Safranjoghurt
50min
Gefüllte Zucchini mit cremiger Polenta
1h