Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 125 g de lardons
- 1 filet d'huile de tournesol
- 400 g de choux de Bruxelles, base et feuilles dures retirées, coupés en deux
- 150 g de poire, pelée et coupée en dés
- 550 g d'eau
- 1 cube de bouillon de volaille
- 120 g de fromage à pâte persillée (bleu), type fourme d'Ambert
- du sel
- du poivre moulu
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1113 kJ / 267 kcal
- Protein
- 16 g
- Sacharidy
- 10 g
- Tuk
- 17 g
Alternativní recepty
Soupe de choux de Bruxelles et lentilles au curry
40min
Crème de chou-fleur
30min
Soupe au chou-fleur rôti et à l'huile de piment
1h 20min
Velouté poireau-curry à la pointe de miel
35min
Velouté de céleri au lait de coco
35min
Velouté de céleri-rave aux châtaignes, lard croustillant
40min
Velouté de panais et pomme au curry
35min
Crème de chou-fleur
40min
Velouté de chou-fleur au curry
35min
Menu petit prix : Velouté de céleri-rave au lait de coco
35min
Crème de brocoli aux noisettes
1h
Velouté de céleri-rave, saint-jacques au lard
55 Min