Hazelnut caramel bonbons (TM6)
TM6

Hazelnut caramel bonbons (TM6)

4.6 (8 hodnocení)

Suroviny

Tempered chocolate

  • 300 g dark chocolate (70% cocoa) (buttons or grated) (see Tips)

Caramel filling

  • 250 g caster sugar
  • 130 g pouring (whipping) cream
  • 1 tsp freshly squeezed lemon juice
  • 1030 g water
  • 30 g butter
  • 50 g milk chocolate
  • 50 g vinegar
  • 15 hazelnuts, without skin, plus extra for any additional moulds
  • edible gold leaf

Nutriční hodnoty
na 1 piece
Kalorie
671.1 kJ / 159.8 kcal
Protein
1.7 g
Sacharidy
14.5 g
Tuk
10.9 g
Nasycený tuk
6.3 g
Vláknina
0.3 g
Sodík
12.3 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty