Zařízení & příslušenství
Hazelnut caramel bonbons (TM6)
Příprava 15min.
Celkový 2hod. 30min.
15 pieces
Suroviny
Tempered chocolate
-
dark chocolate (70% cocoa) (buttons or grated) (see Tips)300 g
Caramel filling
-
caster sugar250 g
-
pouring (whipping) cream130 g
-
freshly squeezed lemon juice1 tsp
-
water1030 g
-
butter30 g
-
milk chocolate50 g
-
vinegar50 g
-
hazelnuts, without skin plus extra for any additional moulds15
-
edible gold leaf
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 piece
Sodík
12.3 mg
Protein
1.7 g
Kalorie
671.1 kJ /
159.8 kcal
Tuk
10.9 g
Vláknina
0.3 g
Nasycený tuk
6.3 g
Sacharidy
14.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Rhubarb and ginger crème brûlée
7 godz. 30 min
Persimmon fruity dream
10 min
Brandy snaps
30 min
Pear and blue cheese salad with hazelnuts (Thermomix® Cutter, using modes)
Brak ocen
Chilli crunch (TM6)
30 min
Profiteroles
2 godz.
Crème pâtissière
15 min
Pain Perdu with Pear, Ginger and Berry Compote
40 min
Caramel toffees
2 godz.
Espresso caramel sauce
45 min
Lemon meringue cupcakes
1 godz. 30 min
Hokey pokey ice cream
28 godz. 25 min