Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Tempered chocolate
- 300 g dark chocolate (70% cocoa) (buttons or grated) (see Tips)
Caramel filling
- 250 g caster sugar
- 130 g pouring (whipping) cream
- 1 tsp freshly squeezed lemon juice
- 1030 g water
- 30 g butter
- 50 g milk chocolate
- 50 g vinegar
- 15 hazelnuts, without skin, plus extra for any additional moulds
- edible gold leaf
- Nutriční hodnoty
- na 1 piece
- Kalorie
- 671.1 kJ / 159.8 kcal
- Protein
- 1.7 g
- Sacharidy
- 14.5 g
- Tuk
- 10.9 g
- Nasycený tuk
- 6.3 g
- Vláknina
- 0.3 g
- Sodík
- 12.3 mg
Alternativní recepty
Quick grated pickle - demo (Thermomix® Cutter, TM6)
5min
Whole banana ice cream with bread praline and corn spun toffee (Kane Pollard)
11h 20min
Ube nut pie
5h 10 min
Honeycomb butter
10 Min
Sous vide pears with cinnamon sauce (TM6)
2 Std.
Honeycomb
1h 30min
Black forest pavlova stack
5h 30min
Traditional French chocolate canelé
49 godz.
Espresso caramel sauce
45 Min
Ghost meringues
12h 25 min
Traditional French vanilla canelé
49 Std. 5 Min
Magnolia Kitchen red velvet cakes with vanilla cream cheese icing
1h 15min