Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Tempered chocolate
- 300 g dark chocolate (70% cocoa) (buttons or grated) (see Tips)
Caramel filling
- 250 g caster sugar
- 130 g pouring (whipping) cream
- 1 tsp freshly squeezed lemon juice
- 1030 g water
- 30 g butter
- 50 g milk chocolate
- 50 g vinegar
- 15 hazelnuts, without skin, plus extra for any additional moulds
- edible gold leaf
- Nutriční hodnoty
- na 1 piece
- Kalorie
- 671.1 kJ / 159.8 kcal
- Protein
- 1.7 g
- Sacharidy
- 14.5 g
- Tuk
- 10.9 g
- Nasycený tuk
- 6.3 g
- Vláknina
- 0.3 g
- Sodík
- 12.3 mg
Alternativní recepty
Brioche hot cross buns
2 Std. 30 Min
"Viennetta" Vanilla ice cream
8hod. 50min
Quick grated pickle - demo (Thermomix® Cutter, TM6)
5 dk
Magnolia Kitchen caramel ganache
4 godz. 40 min
Croissants
16 godz.
Pull-apart sunshine bread
40min
Lamington swiss roll
25hod. 40min
Boston Bun
2 godz. 45 min
Chilli crunch (Thermomix® cutter, TM6)
25 Min
Ube ice cream
12hod. 10min
White chocolate and pistachio madeleines
4h 35 min
Natural yoghurt (mixing bowl method)
11hod.