Lyonský salám

Lyonský salám

4.0 1 hodnocení
Příprava 30min
Celkový 12hod.
2 kusy

Suroviny

  • mletého vepřového masa
    200 gramů
  • mletého telecího masa
    150 gramů
  • slaniny mleté (viz Tip)
    200 gramů
  • ledových kostek
    130 gramů
  • kypřicího prášku do pečiva
    ½ čajové lžičky
  • konzervační soli
    1 vrchovatá čajová lžička
  • hořčice
    1 vrchovatá čajová lžička
  • sladké červené papriky
    1 čajová lžička
  • mletého muškátového oříšku
    ½ čajové lžičky
  • granulovaného česneku
    ¾ čajové lžičky
  • mletého černého pepře
    ½ čajové lžičky
  • horká voda na namočení
  • červené papriky na kostičky (5 mm)
    120 gramů
  • umělá střívka (à Ø 60 mm, délka 30 cm)
    2
  • soli na osolení papriky
    1 špetka
  • vody
    500 gramů

Nutriční hodnoty na 1 kus

Kalorie 1137 kcal / 4758 kJ
Protein 36 g
Tuk 111 g
Sacharidy 2 g
Vláknina 1.2 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...