
Zařízení & příslušenství
Lyonský salám
Příprava 30min
Celkový 12hod.
2 kusy
Suroviny
-
mletého vepřového masa200 gramů
-
mletého telecího masa150 gramů
-
slaniny mleté (viz Tip)200 gramů
-
ledových kostek130 gramů
-
kypřicího prášku do pečiva½ čajové lžičky
-
konzervační soli1 vrchovatá čajová lžička
-
hořčice1 vrchovatá čajová lžička
-
sladké červené papriky1 čajová lžička
-
mletého muškátového oříšku½ čajové lžičky
-
granulovaného česneku¾ čajové lžičky
-
mletého černého pepře½ čajové lžičky
-
horká voda na namočení
-
červené papriky na kostičky (5 mm)120 gramů
-
umělá střívka (à Ø 60 mm, délka 30 cm)2
-
soli na osolení papriky1 špetka
-
vody500 gramů
Nutriční hodnoty na 1 kus
Kalorie
1137 kcal /
4758 kJ
Protein
36 g
Tuk
111 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
1.2 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Domácí klobásy a salámy
10 recept
Česká republika
Česká republika