Zařízení & příslušenství
Lyonský salám
Příprava 30min.
Celkový 12hod.
2 kusy
Suroviny
-
200 gramů mletého vepřového masa
-
150 gramů mletého telecího masa
-
200 gramů slaniny mleté (viz Tip)
-
130 gramů ledových kostek
-
½ čajové lžičky kypřicího prášku do pečiva
-
1 vrchovatá čajová lžička konzervační soli
-
1 vrchovatá čajová lžička hořčice
-
1 čajová lžička sladké červené papriky
-
½ čajové lžičky mletého muškátového oříšku
-
¾ čajové lžičky granulovaného česneku
-
½ čajové lžičky mletého černého pepře
-
horká voda na namočení
-
120 gramů červené papriky na kostičky (5 mm)
-
2 umělá střívka (à Ø 60 mm, délka 30 cm)
-
1 špetka soli na osolení papriky
-
500 gramů vody
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 kus
Protein
36 g
Kalorie
4758 kJ /
1137 kcal
Tuk
111 g
Vláknina
1.2 g
Sacharidy
2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Domácí klobásy a salámy
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Kávový krém
Žádné hodnocení
Huspenina
2hod. 25min.
Džem z pomerančů
25min.
Bageta
3hod. 45min.
Irská káva
20min.
Hot curry
5min.
Berberské koření
10min.
Domácí tvaroh
45min.
Terina z vepřového kolena s kořenovou zeleninou
2hod. 20min.
Tousty s matjesovou pomazánkou
40min.
Redpiroska
Žádné hodnocení
Kávová granita s pomerančovou kůrou
Žádné hodnocení