Galete de alperce

Galete de alperce

4.0 5 rating
Příprava 15min.
Celkový 45min.
10 doses

Suroviny

  • farinha tipo 55 mais q.b. p/ polvilhar
    320 g
  • manteiga bem fria, cortada em cubos
    120 g
  • açúcar
    40 g
  • leite
    40 g
  • ovo
    1
  • alperce cortado em metades
    500 g
  • mistura de especiarias para doces (cardamomo, canela e noz-moscada em pó)
    1 ½ c. chá de
  • açúcar demerara p/ polvilhar
    3 c. chá de
  • gema de ovo
    1
  • Gelado q.b. p/ servir
    Crème fraîche

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 dose

Protein 5 g
Kalorie 1078 kJ / 258 kcal
Tuk 12 g
Vláknina 2 g
Sacharidy 33 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...