Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g cebola cortada em pedaços
- 1 dente de alho
- 1 c. sopa de azeite
- 2 c. chá de mistura de especiarias p/ goulash
- 30 g concentrado de tomate
- 2 c. chá de sal
- 700 g carne de vaca s/ osso cortada em cubos pequenos
- 700 g água quente
-
2
c. chá de caldo de carne caseiro
nebo 2 cubos de caldo de carne - 400 g cogumelos castanhos frescos, cortados em quartos ou em fatias
- 35 g farinha
- 150 g vinho tinto
-
70
g doce de groselha ou compota
nebo 70 g doce de cranberries - Sal q.b. p/ temperar
- Pimenta preta q.b. p/ temperar
- Piripíri q.b. p/ temperar
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1207.2 kJ / 288.5 kcal
- Protein
- 28.5 g
- Sacharidy
- 22.3 g
- Tuk
- 8.1 g
- Nasycený tuk
- 2.7 g
- Vláknina
- 1.8 g
- Sodík
- 1052.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salmão assado com molho picante e miso
7h 30 min
Ovos Benedict
20min
Menu: Frango de citronela com arroz e sopa de legumes
Žádné hodnocení
Carne de porco com puré de batata e couve-flor e brócolos
55min
Sopa asiática com frango
1 Std. 10 Min
Bacalhau em molho de soja e gengibre com arroz e legumes
40min
Tagine de legumes com ras el hanout
40min
Minestrone
2h 50min
Suco de frutas
10 Min
Sumo de cenoura jamaicano
15 Min
Técnica Noodles
30 Min
Sopa de espargos com presunto serrano
35min