
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g cebola cortada em pedaços
- 1 dente de alho
- 1 c. sopa de azeite
- 2 c. chá de mistura de especiarias p/ goulash
- 30 g concentrado de tomate
- 2 c. chá de sal
- 700 g carne de vaca s/ osso cortada em cubos pequenos
- 700 g água quente
-
2
c. chá de caldo de carne caseiro
nebo 2 cubos de caldo de carne - 400 g cogumelos castanhos frescos cortados em quartos ou em fatias
- 35 g farinha
- 150 g vinho tinto
-
70
g doce de groselha ou compota
nebo 70 g doce de cranberries - Sal q.b. p/ temperar
- Pimenta preta q.b. p/ temperar
- Piripíri q.b. p/ temperar
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 288.5 kcal / 1207.2 kJ
- Protein
- 28.5 g
- Tuk
- 8.1 g
- Sacharidy
- 22.3 g
- Vláknina
- 1.8 g
- Nasycený tuk
- 2.7 g
- Sodík
- 1052.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Caldo verde
40 min
Mojito
5 min
Bolinhas de coco com sorvete de morango e prosecco
50 min
Salada de morango e burrata com pesto - TM5
No ratings
Noodles de spirulina com ratatouille
1 h 45 min
Caldo de borrego com ravioli de abóbora assada e tomilho
8 h 50 min
Saltear carne de vaca em cubos (bem passado)
10 min
Sopa rica de legumes
1 h
"Rosbife" de ganso de vitela com puré de batata, tomate-seco e molho de vinho tinto
10 h
Risoto de marisco Gochujang
1 h
Vichyssoise
40 min
Bolo de chocolate cozido duas vezes
1 h 15 min