
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2045 g di acqua
- 250 g di pasta fresca tipo lasagne (tagliata in quadrati di circa 12x12 cm)
- 1 scalogno a metà
- ½ spicchio di aglio
- 1 peperoncino piccante rosso, fresco a fettine (3 mm)
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 600 g di polpa di zucca a pezzi (circa 3-4 cm)
- ½ cucchiaino di sale
- 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
- 2 - 3 pizzichi di pepe nero macinato + q.b.
- 75 g di cavolo riccio a listarelle (1 cm)
- 200 g di ricotta
- 20 g di semi misti ad es. semi di zucca, pinoli
- 2 rametti di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 527.2 kcal / 2205.9 kJ
- Protein
- 16.2 g
- Tuk
- 29.8 g
- Sacharidy
- 51.3 g
- Vláknina
- 2.7 g
- Nasycený tuk
- 7.2 g
- Sodík
- 380.6 mg
Alternativní recepty
Menù: Gnocchi con zucca; insalata di ceci e cavolo nero; plumcake ai frutti secchi
1hod.
Strüdel al cavolo nero e gorgonzola
1hod. 10min
Minestra al cavolo nero, lenticchie e piselli spezzati
1hod.
Feta croccante con insalata di cavolo rosso e mela
30min
Risotto alla barbabietola con merluzzo sottovuoto
2hod. 10min
Gnocchi di cavolfiore con salsa di kiwi
45min
Risotto cavoletti di Bruxelles e pancetta
40min
Zuppa di cavolfiore, broccolo romanesco e zucca
45min
Minestra di verze e patate
1hod.
Zuppa al profumo di curcuma
1hod.
Stufato di zucca, ceci e cavolo nero
45min
Risotto cavolo nero e Castelmagno
35min