
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di pane a pezzi
- 20 g di anacardi tostati, non salati
- 1 cucchiaino di origano secco
- 100 g di formaggio vegano
- 1 spicchio di aglio
- 150 g di cipolle a metà
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 900 g di bulbi di finocchio a fettine (circa 7 mm)
- 600 g di pomodoro in scatola
- 10 foglie di basilico fresco + q.b.
- 1 cucchiaino di zucchero
- 1 - 2 pizzichi di sale
- Nutriční hodnoty
- na 6 porzioni
- Kalorie
- 1355 kcal / 5669.3 kJ
- Protein
- 33 g
- Tuk
- 79 g
- Sacharidy
- 155 g
- Vláknina
- 46 g
- Nasycený tuk
- 9 g
- Sodík
- 4356 mg
Alternativní recepty
Lasagna rucola, zucchine e formaggio di capra
2hod.
Pasta al forno vegetariana filante
1hod.
Contorno di finocchi con panure al timo
35min
Verdure ripiene con pane integrale aromatico
40min
Finocchi al gratin vegan (di Rubina Rovini)
40min
Insalata di bieta e lenticchie con papaya e feta
25min
Parmigiana vegetariana con ragù di lenticchie
1hod. 25min
Insalata di cardi alle erbe e pinoli
40min
Pasta al forno vegetariana
40min
Finocchi alla valdostana
40min
Zucchine ripiene alla ligure
1hod. 30min
Lasagna erbette, ricotta e prosciutto
2hod.