Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di pane a pezzi
- 20 g di anacardi tostati, non salati
- 1 cucchiaino di origano secco
- 100 g di formaggio vegano
- 1 spicchio di aglio
- 150 g di cipolle a metà
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 900 g di bulbi di finocchio a fettine (circa 7 mm)
- 600 g di pomodoro in scatola
- 10 foglie di basilico fresco + q.b.
- 1 cucchiaino di zucchero
- 1 - 2 pizzichi di sale
- Nutriční hodnoty
- na 6 porzioni
- Kalorie
- 5669.3 kJ / 1355 kcal
- Protein
- 33 g
- Sacharidy
- 155 g
- Tuk
- 79 g
- Nasycený tuk
- 9 g
- Vláknina
- 46 g
- Sodík
- 4356 mg
Alternativní recepty
Finocchi alla valdostana
40min
Contorno di finocchi con panure al timo
35min
Strüdel salato di zucca e ricotta
2h
Finocchi gratinati alla crescenza e taleggio
55min
Parmigiana di cavolfiori
1h
Strudel verza e porri (vegan)
2h
Cavolfiori gratinati
50min
Parmigiana di sedano rapa
2h
Cavolfiore alle erbe e pinoli
1h 5min
Finocchi al gratin vegan (di Rubina Rovini)
40min
Torta salata con zucca e scarti di verdure
2h 30min
Melanzane alla pizzaiola
1 Std. 10 Min