Parmigiana di finocchi (vegan)

Parmigiana di finocchi (vegan)

4.6 58 hodnocení
Příprava 25min.
Celkový 1hod. 25min.
6 porzioni

Suroviny

  • 50 g di pane a pezzi
  • 20 g di anacardi tostati, non salati
  • 1 cucchiaino di origano secco
  • 100 g di formaggio vegano
  • 1 spicchio di aglio
  • 150 g di cipolle a metà
  • 40 g olio extravergine di oliva + q.b.
  • 900 g di bulbi di finocchio a fettine (circa 7 mm)
  • 600 g di pomodoro in scatola
  • 10 foglie di basilico fresco + q.b.
  • 1 cucchiaino zucchero
  • 1 - 2 pizzichi di sale

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 6 porzioni

Sodík 4356 mg
Protein 33 g
Kalorie 5669.3 kJ / 1355 kcal
Tuk 79 g
Vláknina 46 g
Nasycený tuk 9 g
Sacharidy 155 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...