Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g água
- 1 ½ c. chá de sal
- 300 g batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada em pedaços
- 40 g chalota
- ½ malagueta vermelha (volitelně)
- 10 g coentros, só as folhas
- 150 g sardinha em lata escorrida
- 1 ovo
- Óleo q.b. p/ fritar
- 2 limas cortadas em quartos p/ servir
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidade
- Kalorie
- 732 kJ / 175 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 4 g
- Tuk
- 0 g
- Vláknina
- 0 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Empadão de atum e molho arrabiata com puré de batata-doce
1h 35min
Caril de pescada
25 Min
Tarte de pera e queijo Brie
1óra 10p
Estufado de peixe e camarão com cuscuz
35 min
Caldo de sobras de legumes
45 min
Pão ázimo de grão e patê de legumes com caril
50min
Hambúrgueres de atum com salada fresca de batata-doce
40 min
Arrufada de batata-doce
3óra
One pot de lentilhas e espinafres
1óra
Batata-doce recheada com salmão
35 min
Pastéis de pescada e batata-doce
1óra
Salmão com laranja e cuscuz de brócolos
25 Min