Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1700 g di acqua
- 2 fili di erba cipollina fresca
- 1 pizzico di maggiorana
- 1 pizzico di timo fresco
- 150 - 200 g di asparagi a metà
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 618.8 kJ / 147.9 kcal
- Protein
- 7.2 g
- Sacharidy
- 6.6 g
- Tuk
- 10.4 g
- Vláknina
- 4.2 g
- Sodík
- 1.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Fagiolini insaporiti
25 Min
Contorno di asparagi e fagiolini, con mirtilli e pistacchi
30 Min
Sogliole e finocchi con curry al Varoma
35 Min
Insalata tiepida di asparagi e uova barzotte
1h
Carote sottovuoto al miele
1h 20 min
Asparagi sottovuoto con uovo in camicia
1h 20 min
Filetti di trota sottovuoto con crema di fagioli e chips di verdure
1 Std. 30 Min
Polpo sottovuoto con olive taggiasche
3h 20min
Asparagi sottovuoto
50 Min
Finocchi al gratin vegan (di Rubina Rovini)
40 Min
Insalata di polpo a Cottura Lenta
5h 30min
Asparagi a vapore in salsa verde
40 Min