Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Manzo sottovuoto
- 4 fette di controfiletto di manzo (180-200 g ciascuna, spessore 3 cm)
- 4 pizzichi di sale
- 4 pizzichi di pepe nero macinato fresco
- 4 rametti di timo fresco
- 1500 g di acqua
- 30 g di succo di limone
Scalogni confit
- 250 g di scalogni, tagliati a metà o lasciati interi se di piccole dimensioni
- 2 - 3 pizzichi di sale
- 2 - 3 pizzichi di pepe nero macinato fresco
- 1 - 2 rametti di timo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 cucchiaio colmo di zucchero di canna
- 25 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1434 kJ / 342.8 kcal
- Protein
- 42 g
- Sacharidy
- 7.3 g
- Tuk
- 16.4 g
- Nasycený tuk
- 4.3 g
- Vláknina
- 1.4 g
- Sodík
- 1268.6 mg
Alternativní recepty
Sovracosce di pollo sottovuoto
1 Std. 35 Min
Petto di pollo Sottovuoto con salsa satay
2 godz.
Filetti di manzo sottovuoto con burro alle erbe
2h 20min
Filetto di maiale alla senape sottovuoto con purè di carote speziato
2 godz. 30 min
Pollo piccante Sottovuoto con carote glassate
2 Std. 50 Min
Tacchino tonnato sottovuoto
2 godz. 40 min
Filetto di maiale sottovuoto con Casera, patate e mele
3h 30 min
Medaglioni di maiale sottovuoto con salsa al vino
2 godz. 40 min
Bistecca Sottovuoto
1 Std. 10 Min
Roastbeef Sottovuoto
5 Std. 30 Min
Filetto di manzo sottovuoto con salsa bernese
2h 20min
Lonza di maiale sottovuoto con salsa al burro
3h 30 min