
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Arrosto di vitello
- olio extravergine di oliva q.b.
- 15 g di sale grosso
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 1 foglia di alloro fresca
- 1 spicchio di aglio
- 1 foglia di salvia fresca
- 2 bacche di ginepro
- 4 scalogni tagliati in quarti
- 800 g di fesa di vitello in un unico pezzo
Asparagi confit
- 1500 g di acqua
- 400 g di asparagi (Ø 1,5 cm, lunghezza 14 cm circa)
- 15 g di olio extravergine di oliva
- 1 - 2 pizzichi di sale
- 1 - 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 1 pizzico di aglio in polvere
- 30 g di succo di limone
Terminare la preparazione
- 50 g di vino bianco secco
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 221 kcal / 926 kJ
- Protein
- 30.3 g
- Tuk
- 8.8 g
- Sacharidy
- 3.9 g
- Vláknina
- 1.7 g
- Nasycený tuk
- 2.2 g
- Sodík
- 1103.8 mg
Alternativní recepty
Zuppa di cavolfiore, Lonza di maiale in salsa alle pere con verdure al vapore
1hod. 30min
Cavolfiori e cavoletti di Bruxelles a vapore
20min
Patate e zucca al vapore
25min
Carote e patate dolci al vapore
30min
Fagiolini e taccole al vapore
40min
Broccoli e zucchine al vapore
30min
Cappone agli agrumi con purè di carote
2hod. 30min
Menù: Insalata e merluzzo a vapore; Clafoutis alla frutta
1hod.
Sogliola al vapore con piselli
40min
Arrosto con contorno di castagne e patate
2hod.
Arrosto di maiale con patate, verdure al vapore e salsa al sidro
2hod. 20min
Filetto di manzo al vino con purè
1hod. 30min