Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 - 15 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 500 g di sarde fresche eviscerate, squamate e pulite (i filetti)
- 2 pizzichi di pepe bianco macinato
- 2 spicchi di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 400 g di polpa di pomodoro
- 100 g di acqua
- ½ cucchiaino di sale + q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 4 porzioni
- Kalorie
- 4612 kJ / 1102 kcal
- Protein
- 109.8 g
- Sacharidy
- 21.5 g
- Tuk
- 64.7 g
- Nasycený tuk
- 5.8 g
Alternativní recepty
Arrosto di maiale con patate, verdure al vapore e salsa al sidro
2h 20min
Sugo pomodoro e ricotta
1h
Ragù di carne alla bolognese
1h 15min
Bortellina
30 min
Sugo allo sgombro
45 min
Lingua con cipolline a Cottura Lenta
4h 30 min
Peperonata (TM6)
45 min
Ragù di verdure primaverili
30 min
Gnocchi di patate (TM6)
1h 30 min
Merluzzo in salsa di pomodoro
30 min
Sugo al basilico
1 Std. 10 Min
Làciàditt (Frittelle dolci)
1h 40 min