Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La veille
- 60 g de parmesan, coupé en cubes
- 280 g de farine de blé
- 140 g de beurre demi-sel, bien froid, coupé en cubes
- 590 g d'eau
- 1000 g de blettes (1 botte)
- 2 c. à soupe d'huile d'olive, et 1 filet pour la tourtière
- 2 gousses d'ail, pelées et dégermées
- 150 g d'oignons, pelés et coupés en quatre
- 150 g de jambon fumé, coupé en lanières
- 1 œuf
- du sel
- du poivre moulu
- 1 jaune d'œuf
- 1 c. à soupe de lait
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 1707 kJ / 408 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 28 g
- Tuk
- 27 g
Alternativní recepty
Fenouil à la parmesane
1h 25min
Tarte aux blettes et ricotta
1h 40 min
Gratin de blettes
1h
Tourte sucrée aux blettes
1h 30 min
Focaccia aux fanes de navet
3 godz. 15 min
Tourte aux blettes, pignons et raisins secs
1h 30 min
Cannelloni aux blettes
1h 5min
Farci charentais
2 godz.
Gratin de blette au tofu soyeux
1h
Gratin de crozets aux blettes et champignons
55 min
Quenelles de blettes au four
1h 5min
Chou frisé à l'italienne
1h 50 min