Tourte aux blettes

Tourte aux blettes

4.8 132 hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 13hod.
8 parts

Suroviny

La veille
  • 60 g de parmesan coupé en cubes
  • 280 g de farine de blé
  • 140 g de beurre demi-sel bien froid, coupé en cubes
  • 590 g d'eau
  • 1000 g de côtes de blette (1 botte)
  • 2 c. à soupe d'huile d'olive et 1 filet pour la tourtière
  • 2 gousses d'ail pelées et dégermées
  • 150 g d'oignons pelés et coupés en quatre
  • 150 g de jambon fumé coupé en lanières
  • 1 œuf
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 1 jaune d'œuf
  • 1 c. à soupe de lait

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 part

Protein 13 g
Kalorie 1707 kJ / 408 kcal
Tuk 27 g
Sacharidy 28 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...