
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La veille
- 60 g de parmesan coupé en cubes
- 280 g de farine de blé
- 140 g de beurre demi-sel bien froid, coupé en cubes
- 590 g d'eau
- 1000 g de blettes (1 botte)
- 2 c. à soupe d'huile d'olive et 1 filet pour la tourtière
- 2 gousses d'ail pelées et dégermées
- 150 g d'oignons pelés et coupés en quatre
- 150 g de jambon fumé coupé en lanières
- 1 œuf
- du sel
- du poivre moulu
- 1 jaune d'œuf
- 1 c. à soupe de lait
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 408 kcal / 1707 kJ
- Protein
- 13 g
- Tuk
- 27 g
- Sacharidy
- 28 g
Alternativní recepty
Tarte aux blettes et ricotta
1 godz. 40 min
Tourte corse aux blettes et poireaux
2 godz. 50 min
Cake aux blettes, au lard et aux pruneaux
1 godz. 30 min
Tourte sucrée aux blettes
1 godz. 30 min
Focaccia aux fanes de navet
3 godz. 15 min
Gratin de blettes
1 godz.
Cannelloni aux blettes
1 godz. 5 min
Tourte aux blettes, pignons et raisins secs
1 godz. 30 min
Gratin de crozets aux blettes et champignons
55 min
Fenouil à la parmesane
1 godz. 25 min
Tatin d'endives
1 godz. 20 min
Gratin de fenouil au chèvre
1 godz. 5 min