Velouté de lentilles vertes à la feta

Velouté de lentilles vertes à la feta

3.5 92 hodnocení
Příprava 5min.
Celkový 35min.
6 portions

Suroviny

  • 100 g d'oignon coupé en deux
  • 125 g de mâche
  • 20 g d'huile d'olive
  • 1100 g d'eau
  • 1 cube de bouillon de légumes
  • 200 g de lentilles vertes du Puy, sèches
  • 100 g de feta coupée en morceaux

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 499 mg
Protein 11.7 g
Kalorie 830.3 kJ / 197.5 kcal
Tuk 8 g
Vláknina 6.2 g
Nasycený tuk 3 g
Sacharidy 16.8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...