Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 125 g de mâche
- 20 g d'huile d'olive
- 200 g de lentilles vertes du Puy, sèches
- 1100 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- 100 g de feta, coupée en morceaux
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 830.3 kJ / 197.5 kcal
- Protein
- 11.7 g
- Sacharidy
- 16.8 g
- Tuk
- 8 g
- Nasycený tuk
- 3 g
- Vláknina
- 6.2 g
- Sodík
- 499 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Velouté de chou-fleur à la marocaine
1 Std. 10 Min
Soupe de poireaux au thym et au fromage frais
40min
Velouté de pois cassés et speck croustillant
4 Std. 10 Min
Soupe de courgettes, ricotta et olives
30 Min
Soupe de petits pois, épinards et amandes
30 Min
Velours d'endive à l'orange
35min
Velouté carottes, navets et chorizo
25min
Velouté de légumes verts au sarrasin
45 Min
Soupe de pois cassés au lait de coco
30 Min
Soupe de potiron au morbier
45 Min
Soupe de légumes d'hiver au lait d'amande
40min
Soupe de petits pois à la menthe
25min