Vitello ai funghi porcini con salsa aromatica
TM6 TM5 TM31

Vitello ai funghi porcini con salsa aromatica

3.7 ( 100 hodnocení )

Suroviny

  • 500 g di fettine di vitello
  • 10 g di erba cipollina fresca spezzettata
  • 20 g di prezzemolo fresco le foglioline lavate e asciugate
  • 1 scalogno
  • 50 g di olio extravergine di oliva
  • 20 g di aceto di mele
  • 300 g di funghi porcini freschi o congelati
  • 250 g di acqua
  • 2 pizzichi di pepe nero macinato

Nutriční hodnoty
na 1 porzione
Kalorie
247 kcal / 1033 kJ
Protein
29.1 g
Tuk
14.3 g
Sacharidy
0.4 g
Vláknina
2.2 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty