Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g di fettine di vitello
- 10 g di erba cipollina fresca spezzettata
- 20 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 1 scalogno
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 20 g di aceto di mele
- 300 g di funghi porcini freschi o congelati
- 250 g di acqua
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1033 kJ / 247 kcal
- Protein
- 29.1 g
- Sacharidy
- 0.4 g
- Tuk
- 14.3 g
- Vláknina
- 2.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Petto di pollo e zucchine
50 min.
Pollo in umido ai funghi
50 min.
Straccetti di vitello al vino bianco
30 Min
Scaloppine alla pizzaiola
25 min.
Scaloppine ai funghi
40 Min
Triglie in salsa piccante
30 Min
Bocconcini di tacchino e champignon
45 min
Vitello alla pizzaiola
35 Min
Stinchi alle erbe
2 godz.
Pollo con funghi al vino rosso
55 Min
Petto di pollo con funghi e verdure
1h
Filetto di maiale con crema di funghi
35 Min