Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g di fettine di vitello
- 10 g di erba cipollina fresca spezzettata
- 20 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 1 scalogno
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 20 g di aceto di mele
- 300 g di funghi porcini freschi o congelati
- 250 g di acqua
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1033 kJ / 247 kcal
- Protein
- 29.1 g
- Sacharidy
- 0.4 g
- Tuk
- 14.3 g
- Vláknina
- 2.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bocconcini di tacchino e champignon
45 min
Pollo in umido ai funghi
50min
Scaloppine alla pizzaiola
25min
Petto di pollo con funghi e verdure
1 godz.
Straccetti di vitello al vino bianco
30 min
Involtini di carne al Varoma
40min
Involtini di vitello al vapore con insalata verde veloce
40min
Spiedini di vitello e verdure con salsa di senape
30 min
Scaloppine ai funghi
40min
Filetto ai funghi
1 godz.
Vitello alla pizzaiola
35min
Filetto di maiale con crema di funghi
35min