Vitello ai funghi porcini con salsa aromatica
TM31 TM5 TM6

Vitello ai funghi porcini con salsa aromatica

3.8 (86 hodnocení)

Suroviny

  • 500 g di fettine di vitello
  • 10 g di erba cipollina fresca spezzettata
  • 20 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
  • 1 scalogno
  • 50 g di olio extravergine di oliva
  • 20 g di aceto di mele
  • 300 g di funghi porcini freschi o congelati
  • 250 g di acqua
  • 2 pizzichi di pepe nero macinato

Nutriční hodnoty
na 1 porzione
Kalorie
1033 kJ / 247 kcal
Protein
29.1 g
Sacharidy
0.4 g
Tuk
14.3 g
Vláknina
2.2 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty