Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 spicchio di aglio
- 1 filetto di acciuga sott'olio, sgocciolato
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 10 g di pinoli
- 200 g di acqua
- ½ cucchiaino di sale
- 80 g di pasta secca corta, a piacere
- 70 g di tonno in scatola in olio di oliva, sgocciolato
- 1 cucchiaio di succo di limone, spremuto fresco
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2824 kJ / 675 kcal
- Protein
- 32.2 g
- Sacharidy
- 58 g
- Tuk
- 34.3 g
- Nasycený tuk
- 45.5 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Fusilli risottati tonno e capperi
30min
Fusilli tricolore
30min
Spaghetti pomodoro e speck
35min
Pasta panna e prosciutto (senza lattosio)
25min
Farfalle risottate salmone e panna (senza lattosio)
35min
Spaghetti alla carbonara
30min
Spaghettini aglio, olio e pomodorini
40min
Spaghetti risottati aglio, olio, peperoncino e pangrattato aromatizzato
40min
Fusilli risottati al salmone affumicato (per 2 persone)
30min
Spaghetti al vino rosso
30min
Pasta tonno e olive
35min
Spaghetti integrali, tonno, limone e rucola
25min