Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 spicchio di aglio
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di zucchine a pezzi (2 cm)
- 1 cucchiaino di pepe nero macinato fresco
- 300 g di pasta fresca, tipo ravioli
- 5 filetti di acciuga sott'olio sgocciolati
- 2 - 3 foglie di basilico fresche, lavate ed asciugate
- 100 g di panna (min. 30% di grassi)
- 30 g di Parmigiano reggiano grattugiato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1607 kJ / 384 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 15 g
- Tuk
- 29 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Linguine alla carbonara di zucchine
30 Min
Penne aromatiche con pollo e asparagi
35 Min
Tramezzini al pesto di spinaci
4h
Carbonara di zucchine, fagiolini e pancetta
45 Min
Penne peperoni e noci
35 Min
Tagliatelle con yogurt, zucchine e zafferano
30 Min
Maccheroni a fezze con pesto di melanzane
50 Min
Pasta al tonno e melanzane (senza glutine)
30 Min
Orecchiette con crema di zucca e speck
35 Min
Bigoli al pesto di zucchine, pomodorini e gamberi
30 Min
Farfalle integrali alla crema di peperoni (vegan)
55 min
Nidi di spaghetti con crema di melanzane
30 Min