Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 spicchio di aglio
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di zucchine a pezzi (2 cm)
- 1 cucchiaino di pepe nero macinato fresco
- 300 g di pasta fresca, tipo ravioli
- 5 filetti di acciuga sott'olio sgocciolati
- 2 - 3 foglie di basilico fresche, lavate ed asciugate
- 100 g di panna (min. 30% di grassi)
- 30 g di Parmigiano reggiano grattugiato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1607 kJ / 384 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 15 g
- Tuk
- 29 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Penne integrali alla crema di zucca e pistacchi
30min
Orecchiette con crema di zucca e speck
35min
Mezze maniche affumicate
25min
Pennette al ragù di salsiccia e melanzane (senza glutine)
35min
Farfalle integrali alla crema di peperoni (vegan)
55min
Tortelli con fonduta di Parmigiano Reggiano, pancetta e noci
1h 20min
Linguine alla carbonara di zucchine
30min
Paccheri zucca e salsiccia
30min
Gnocchi di carote con crema di zucchine
1h 20min
Carbonara di zucchine, fagiolini e pancetta
45min
Pasta feta e pomodorini
30min
Bigoli al pesto di zucchine, pomodorini e gamberi
30min