Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- ½ limone, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
- ½ arancia, preferibilmente biologica, la scorza (senza la parte bianca)
- 50 g di pinoli sgusciati
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 scalogno a metà
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 250 g di filetti di salmone fresco, senza pelle e deliscato, a tocchetti (2 cm circa)
- 40 g di vino bianco secco
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 320 g di pasta secca tipo farfalle
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2422 kJ / 579 kcal
- Protein
- 24.3 g
- Sacharidy
- 58.9 g
- Tuk
- 27.4 g
- Vláknina
- 3.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pasta rossa con gamberetti e pomodorini
30 Min
Pasta al tonno e melanzane (senza glutine)
30 Min
Farfalle integrali con salsa al salmone e mix di pepi
1h
Spaghetti pesce spada, peperoni e bottarga
50 Min
Penne sgombro, pomodorini e erbe aromatiche
35 Min
Penne tonno, pinoli e limone
30 Min
Farfalle pesto e gamberi
20min
Farfalle risottate salmone e panna (senza lattosio)
35 Min
Spaghetti cozze e gamberi
25 Min
Tagliolini con pesce spada alla mediterranea
20min
Spaghetti ai gamberi con zucchine e finocchietto
30 Min
Maltagliati al pesto di zucchine e gamberi
50 Min