Kompatibilní verze
Crostata di mais con crema al mascarpone (senza glutine)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta frolla
- 110 g di zucchero
- 110 g di burro freddo , a tocchetti
- 110 g di farina di riso
- 100 g di farina di mais tipo fioretto
- 2 tuorli
- 1 cucchiaino raso di lievito in polvere per dolci (4 g)
- 1 pizzico di sale
Crema al mascarpone
- 2 albumi
- 5 g di succo di limone, spremuto fresco
- 125 g di mascarpone
- 75 g di formaggio fresco spalmabile
Terminare la preparazione
- 250 g di lamponi freschi
- foglie di menta fresca, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 1061.3 kJ / 253.7 kcal
- Protein
- 4.5 g
- Sacharidy
- 25.4 g
- Tuk
- 15.6 g
- Nasycený tuk
- 8.8 g
- Vláknina
- 1.9 g
- Sodík
- 110.7 mg
Alternativní recepty
Crostata alle due creme (senza glutine)
3 Std.
Torta margherita (senza glutine)
50 min
Pan di Spagna al riso e miglio (senza glutine)
1h 10 min
Grissini alle erbe (senza glutine)
2h
Crostata ai 3 cioccolati (senza glutine) di Damiano Carrara
4 Std.
Pastiera (senza glutine)
4 Std.
Pasta frolla (senza glutine)
2 Std. 45 Min
Crema al mascarpone con tagliatelle di crêpes al cacao
1 Std.
Base per dolci alle mandorle (senza glutine)
55 min
Torta di mele (senza glutine) di Damiano Carrara
4h 30 min
Pancake (senza glutine)
40 min
Crema pasticcera (senza glutine)
15 Min