Kompatibilní verze
Crostata di mais con crema al mascarpone (senza glutine)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta frolla
- 110 g di zucchero
- 110 g di burro freddo , a tocchetti
- 110 g di farina di riso
- 100 g di farina di mais tipo fioretto
- 2 tuorli
- 1 cucchiaino raso di lievito in polvere per dolci (4 g)
- 1 pizzico di sale
Crema al mascarpone
- 2 albumi
- 5 g di succo di limone, spremuto fresco
- 125 g di mascarpone
- 75 g di formaggio fresco spalmabile
Terminare la preparazione
- 250 g di lamponi freschi
- foglie di menta fresca, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 1061.3 kJ / 253.7 kcal
- Protein
- 4.5 g
- Sacharidy
- 25.4 g
- Tuk
- 15.6 g
- Nasycený tuk
- 8.8 g
- Vláknina
- 1.9 g
- Sodík
- 110.7 mg
Alternativní recepty
Pasta frolla (senza glutine)
2h 45min
Torta al cioccolato e frutta secca (senza glutine)
1 Std. 10 Min
Torta di mele (senza glutine) di Damiano Carrara
4hod. 30min
Cheesecake (senza glutine)
4 Std. 50 Min
Torta margherita (senza glutine)
50 Min
Streusel alle fragole (senza glutine)
2 Std.
Castagnole al forno (senza glutine)
45 Min
Crostata alle due creme (senza glutine)
3 Std.
Torta cocco e gianduia (senza glutine)
50 Min
Crostata con crema pasticcera e ciliegie (senza glutine)
3h 40 min
Choco-cheescake (senza glutine)
45 Min
Pancake (senza glutine)
40 Min