Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 - 2 dientes de ajo
- 100 g de cebolla en trozos
- 50 g de pimiento rojo en trozos
- 50 g de pimiento verde en trozos
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 8 gambones crudos enteros pelados
- 200 g de arroz de grano redondo
- 1 pastilla de caldo de pescado
- 1 cucharadita de pimentón
- 1 cucharadita de sal
- 650 g de agua
- 200 g de calabacín en trozos
- 150 g de salmón fresco sin piel ni espinas en dados de 2 cm (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1698 kJ / 406 kcal
- Protein
- 19.6 g
- Sacharidy
- 41.8 g
- Tuk
- 17.9 g
- Nasycený tuk
- 2.8 g
- Vláknina
- 2.6 g
- Sodík
- 939.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto de espinacas y gambas
25min
Pasta con guisantes y langostinos
40min
Risotto con setas a la cerveza
40min
Risotto de salmón e hinojo
25min
Arroz con verduras, gambas y jamón
45min
Risotto con salmón ahumado
20min
Pasta con chipirones y setas al ajillo
25min
Arroz cremoso con calabacín y langostinos
1h
Risotto con calabacín y langostinos
55min
Arroz cremoso de gambones, salmón y verduras
25min
Risotto de calamares y langostinos
1h
Arroz con gulas y gambones
35min