鳳梨苦瓜燉排骨

鳳梨苦瓜燉排骨

1.0 1 rating
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 5min.
4 人份

Suroviny

  • 10 克
  • 切片
    10 克
  • 黃豆醬
    15 克
    5 克 豆豉
  • 排骨 切段(約3公分)
    300 克
  • 150 克
  • 苦瓜 去籽和白瓤,切塊(約5公分)
    200 克
  • 鳳梨 去皮去芯,切塊(約5公分)
    100 克
  • 白胡椒粉 依個人口味調整
    ¼ 茶匙
  • 少許,依個人口味添加

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 4 人份

Protein 14.4 g
Kalorie 1096.1 kJ / 262.2 kcal
Tuk 20.2 g
Vláknina 1.832 g
Sacharidy 6.4 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...