Zařízení & příslušenství
鳳梨苦瓜燉排骨
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 5min.
4 人份
Suroviny
-
油10 克
-
薑 切片10 克
-
5 克 豆豉黃豆醬15 克
-
排骨 切段(約3公分)300 克
-
水150 克
-
苦瓜 去籽和白瓤,切塊(約5公分)200 克
-
鳳梨 去皮去芯,切塊(約5公分)100 克
-
白胡椒粉 依個人口味調整¼ 茶匙
-
鹽 少許,依個人口味添加
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 4 人份
Protein
14.4 g
Kalorie
1096.1 kJ /
262.2 kcal
Tuk
20.2 g
Vláknina
1.832 g
Sacharidy
6.4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
美善品多功能料理機基礎食譜
191 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan