Zařízení & příslušenství
紅糟花枝
Příprava 10min.
Celkový 25min.
2 人份
Suroviny
-
油5 克
-
薑 切絲10 克
-
紅糟醬50 克
-
米酒10 克
-
糖1 茶匙
-
花枝 (約1隻),去除內臟,切寬條(約3X6公分)300 克
-
蒜苗 切斜片25 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
92.5 mg
Protein
15.2 g
Kalorie
726.6 kJ /
173.7 kcal
Tuk
3.5 g
Vláknina
0.5 g
Nasycený tuk
2094.5 g
Sacharidy
22.8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
產後補給站
74 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan