Torta di bietole e pecorino in padella

Torta di bietole e pecorino in padella

4.7 105 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 20min.
10 fette

Suroviny

Impasto
  • 250 g di farina tipo 0
  • 100 g di acqua
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 10 g di aceto bianco
  • 1 cucchiaino di sale
Ripieno
  • 60 g di pecorino a pezzi
  • 100 g di cipollotto compresa la parte verde, a pezzi
  • 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
  • 350 g di bietole lessate e strizzate
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 fetta

Sodík 391.9 mg
Protein 5.5 g
Kalorie 746.2 kJ / 178.3 kcal
Tuk 8.3 g
Vláknina 1.4 g
Nasycený tuk 2 g
Sacharidy 21.8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...