Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 250 g di farina tipo 0
- 100 g di acqua
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 10 g di aceto bianco
- 1 cucchiaino di sale
Ripieno
- 60 g di pecorino a pezzi
- 100 g di cipollotto, compresa la parte verde, a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 350 g di bietole, lessate e strizzate
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 746.2 kJ / 178.3 kcal
- Protein
- 5.5 g
- Sacharidy
- 21.8 g
- Tuk
- 8.3 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Vláknina
- 1.4 g
- Sodík
- 391.9 mg
Alternativní recepty
Tiella di Gaeta con scarola e olive
2h
Quiche radicchio e bietole
1 Std. 15 Min
Torta salata alla parmigiana di melanzane (senza glutine)
1 Std.
Peperoni imbottiti alla napoletana
45 min
Girelle di sfoglia con spinaci e Feta
1h 10 min
Torta salata porri e bietole
1h 30min
Focaccia croccante stracchino e squacquerone
2h
Erbazzone reggiano
2h
Quiche alle cipolle
1h 30min
Torta salata di verdure e contorno di insalata
1 Std. 5 Min
Torta de gee
1h 30min
Gattò di patate e spinaci
2h