
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 250 g di farina tipo 0
- 100 g di acqua
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 10 g di aceto bianco
- 1 cucchiaino di sale
Ripieno
- 60 g di pecorino a pezzi
- 100 g di cipollotto compresa la parte verde, a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 350 g di bietole lessate e strizzate
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 178.3 kcal / 746.2 kJ
- Protein
- 5.5 g
- Tuk
- 8.3 g
- Sacharidy
- 21.8 g
- Vláknina
- 1.4 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Sodík
- 391.9 mg
Alternativní recepty
Gnocchi alla romana alle erbette
1hod. 30min
Torta de gee
1hod. 30min
Torta salata di Pasqua con crema di Parmigiano Reggiano
1hod.
Sformato vegetale
1hod.
Corona di pan brioche ripiena di verdure e Asiago
3hod. 30min
Millefoglie vegetariana
1hod. 30min
Quiche radicchio e bietole
1hod. 15min
Zuppa di pane, cavolo nero e Fontina
1hod. 30min
Quiche di zucca ed erbette
1hod. 30min
Focaccia croccante stracchino e squacquerone
2hod.
Polpette di gambi di bietole e pane raffermo
1hod.
Strüdel salato con mele, speck e formaggio Asiago
1hod. 30min