Torta di bietole e pecorino in padella

Torta di bietole e pecorino in padella

4.7 97 hodnocení
Příprava 20min
Celkový 1hod. 20min
10 fette

Suroviny

Impasto
  • di farina tipo 0
    250 g
  • di acqua
    100 g
  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • di aceto bianco
    10 g
  • di sale
    1 cucchiaino
Ripieno
  • di pecorino a pezzi
    60 g
  • di cipollotto compresa la parte verde, a pezzi
    100 g
  • di olio extravergine di oliva + q.b.
    30 g
  • di bietole lessate e strizzate
    350 g
  • di sale
    1 pizzico
  • di pepe nero macinato
    1 pizzico

Nutriční hodnoty na 1 fetta

Kalorie 178.3 kcal / 746.2 kJ
Protein 5.5 g
Tuk 8.3 g
Sacharidy 21.8 g
Vláknina 1.4 g
Nasycený tuk 2 g
Sodík 391.9 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...