Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 250 g di farina tipo 0
- 100 g di acqua
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 10 g di aceto bianco
- 1 cucchiaino di sale
Ripieno
- 60 g di pecorino a pezzi
- 100 g di cipollotto, compresa la parte verde, a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 350 g di bietole, lessate e strizzate
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 746.2 kJ / 178.3 kcal
- Protein
- 5.5 g
- Sacharidy
- 21.8 g
- Tuk
- 8.3 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Vláknina
- 1.4 g
- Sodík
- 391.9 mg
Alternativní recepty
Gattò di patate e spinaci
2 godz.
Polpette di gambi di bietole e pane raffermo
1h
Torta salata ricotta e spinaci
2 godz.
Sformato di zucchine al basilico (TM6)
50min
Gattò di zucca e patate
1h 40 min
Torta salata porri e bietole
1h 30 min
Focaccia croccante stracchino e squacquerone
2 godz.
Girelle di sfoglia con spinaci e Feta
1 Std. 10 Min
Corona di pan brioche ripiena di verdure e Asiago
3h 30 min
Sformato di zucchine e patate (TM6)
1h 30 min
Polpettone zucca e spinaci
1h 15min
Lasagne zucca e salsiccia
2 godz.