Zařízení & příslušenství
Schwarzbrot
Příprava 15min.
Celkový 3hod.
30 Scheiben
Suroviny
-
Roggenkörner250 g
-
Weizenkörner250 g
-
Buttermilch500 g
-
Zuckerrübensirup (z.B. von Grafschafter)180 g
-
Hefe (40 g)1 Würfel
-
Weizenmehl Type 1050250 g
-
Salz1 EL
-
Haferflocken, kernig2 EL
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 Scheibe
Protein
4 g
Kalorie
449 kJ /
107 kcal
Tuk
1 g
Vláknina
3.2 g
Sacharidy
21 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Dinkel-Körner-Brot
1hod. 30min.
Möhren-Nuss-Brot
2hod. 10min.
Walnussbrot
2hod. 40min.
Skandinavisches Roggenbrot
27hod.
Weizen-Roggen-Brot aus dem Römertopf
1hod. 30min.
Rheinisches Schwarzbrot
3hod. 15min.
Roggenbrot mit Sonnenblumenkernen
1hod. 50min.
Sportler-Brot
3hod. 50min.
Dinkel-Malz-Brot
1hod. 40min.
Vollwertbrot
2hod. 20min.
Körnerbrot
1hod. 40min.
Vollkornklotz
3hod. 30min.