Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g Roggenkörner
- 250 g Weizenkörner
- 500 g Buttermilch
- 180 g Zuckerrübensirup (z.B. von Grafschafter)
- 1 Würfel Hefe (40 g)
- 250 g Weizenmehl Type 1050
- 1 EL Salz
- 2 EL Haferflocken, kernig
- Nutriční hodnoty
- na 1 Scheibe
- Kalorie
- 449 kJ / 107 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 21 g
- Tuk
- 1 g
- Vláknina
- 3.2 g
Alternativní recepty
Weizen-Roggen-Brot aus dem Römertopf
1 godz. 30 min
Rheinisches Schwarzbrot
3h 15min
Sesambrot
2h
Dinkel-Körner-Brot
1 godz. 30 min
Sportler-Brot
3 Std. 50 Min
Möhren-Nuss-Brot
2 godz. 10 min
Roggenbrot mit Sonnenblumenkernen
1 Std. 50 Min
Vollwertbrot
2 godz. 20 min
Dinkel-Buttermilch-Brot
2h 30min
Dinkel-Malz-Brot
1h 40min
Vollkornklotz
3h 30min
Skandinavisches Roggenbrot
27h