
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Zwiebel halbiert
- 200 g festkochende Kartoffeln in Stücken
- 1 EL Weißweinessig
- 200 g Suppengrün z.B. Sellerie, Möhre, Porree, in Stücken
- 30 g Öl
- 400 g Rote Bete, gekocht gewürfelt (1 cm)
- 800 g Wasser
-
1 ½
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 ½ Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - ½ TL Kümmel
- 1 Prise Nelkenpulver
- ¼ TL Honig
- ½ TL Kräutersalz
- ¼ TL Pfeffer
- 140 g Tomaten geviertelt
- Obstessig nach Geschmack
- 6 EL Saure Sahne cremig gerührt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 155 kcal / 646 kJ
- Protein
- 4 g
- Tuk
- 9 g
- Sacharidy
- 15 g
- Vláknina
- 3.9 g
Alternativní recepty
Borschtsch mit Rindfleisch
1hod. 10min
Borschtsch
50min
Okroschka (Kalte Suppe)
1hod. 10min
Gewürzgurken-Suppe (Rassolnik)
1hod. 20min
Russischer Salat "Vinaigrette"
2hod. 20min
Fenchel-Quinoa-Suppe
25min
Russischer Rote-Bete-Salat
1hod. 10min
Dänische Erbsensuppe
1hod.
Pirog mit Weißkohl-Kräuter-Füllung
2hod.
Piroschki mit Möhren-Füllung
4hod. 10min
Kreppel
1hod.
Oladji – kleine Buchweizenpfannkuchen
30min