Borschtsch vegetarisch
TM6 TM5

Borschtsch vegetarisch

4.1 ( 643 hodnocení )

Suroviny

  • 1 Zwiebel halbiert
  • 200 g festkochende Kartoffeln in Stücken
  • 1 EL Weißweinessig
  • 200 g Suppengrün z.B. Sellerie, Möhre, Porree, in Stücken
  • 30 g Öl
  • 400 g Rote Bete, gekocht gewürfelt (1 cm)
  • 800 g Wasser
  • 1 ½ geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
    nebo 1 ½ Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l)
  • ½ TL Kümmel
  • 1 Prise Nelkenpulver
  • ¼ TL Honig
  • ½ TL Kräutersalz
  • ¼ TL Pfeffer
  • 140 g Tomaten geviertelt
  • Obstessig nach Geschmack
  • 6 EL Saure Sahne cremig gerührt

Nutriční hodnoty
na 1 Portion
Kalorie
155 kcal / 646 kJ
Protein
4 g
Tuk
9 g
Sacharidy
15 g
Vláknina
3.9 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty