Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Zwiebel, halbiert
- 200 g festkochende Kartoffeln, in Stücken
- 1 EL Weißweinessig
- 200 g Suppengrün, z.B. Sellerie, Möhre, Porree, in Stücken
- 30 g Öl
- 400 g Rote Bete, gekocht, gewürfelt (1 cm)
- 800 g Wasser
-
1 ½
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 ½ Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - ½ TL Kümmel
- 1 Prise Nelkenpulver
- ¼ TL Honig
- ½ TL Kräutersalz
- ¼ TL Pfeffer
- 140 g Tomaten, geviertelt
- Obstessig nach Geschmack
- 6 EL Saure Sahne, cremig gerührt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 646 kJ / 155 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 15 g
- Tuk
- 9 g
- Vláknina
- 3.9 g
Alternativní recepty
Russischer Salat "Vinaigrette"
2ωρ. 20 λεπτ.
Okroschka (Kalte Suppe)
1sa 10 dk
Pirog mit Weißkohl-Kräuter-Füllung
2h
Borschtsch
50 dk
Russischer Rote-Bete-Salat
1sa 10 dk
Gewürzgurken-Suppe (Rassolnik)
1sa 20 dk
Borschtsch mit Rindfleisch
1sa 10 dk
Ucha - Fischsuppe
50 dk
Sauerkrautsuppe mit weißen Bohnen
40min
Rote-Bete-Eintopf
1h 30min
Dill-Gemüse-Suppe (Zupa koperkowa)
45 λεπτ.
Polnische Gerstensuppe (Krupnik)
45 λεπτ.