Borschtsch vegetarisch
TM5 TM6

Borschtsch vegetarisch

4.1 (605 hodnocení)

Suroviny

  • 1 Zwiebel, halbiert
  • 200 g festkochende Kartoffeln, in Stücken
  • 1 EL Weißweinessig
  • 200 g Suppengrün, z.B. Sellerie, Möhre, Porree, in Stücken
  • 30 g Öl
  • 400 g Rote Bete, gekocht, gewürfelt (1 cm)
  • 800 g Wasser
  • 1 ½ geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
    nebo 1 ½ Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l)
  • ½ TL Kümmel
  • 1 Prise Nelkenpulver
  • ¼ TL Honig
  • ½ TL Kräutersalz
  • ¼ TL Pfeffer
  • 140 g Tomaten, geviertelt
  • Obstessig nach Geschmack
  • 6 EL Saure Sahne, cremig gerührt

Nutriční hodnoty
na 1 Portion
Kalorie
646 kJ / 155 kcal
Protein
4 g
Sacharidy
15 g
Tuk
9 g
Vláknina
3.9 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty