Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g Porree (weiße und hellgrüne Teile), in Stücken (1 cm)
- 300 g Möhren, in Stücken (1 cm)
- 200 g Knollensellerie, in Würfeln (1 cm)
- 300 g Hokkaido-Kürbis, in Würfeln (2 cm)
- 140 g Tellerlinsen, getrocknet
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- ½ TL Pfeffer
- 1 TL Salz
- 1 TL gelbe Currypaste
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 1000 g Wasser
- 120 g geräucherte Gänsebrust, in dünnen Scheiben (5 mm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 832 kJ / 199 kcal
- Protein
- 14 g
- Sacharidy
- 18 g
- Tuk
- 6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Italienischer Linseneintopf
1h
Rote-Linsen-Gemüse-Suppe
35 min
Sellerie-Möhren-Eintopf
50 min
Kartoffel-Kürbis-Eintopf
1h 30min
Linseneintopf mit Lyoner Wurst
1h
Rote Linsensuppe
40 min
Linsen-Kürbis-Eintopf
1h
Linsen-Süßkartoffel-Eintopf
1h
Kürbis-Erbsen-Eintopf
40 min
Rote Linsen-Kürbissuppe
35 min
Schneller Kürbiseintopf mit Chorizo und Koriander-Aioli
40 min
Dreierlei Linsensüppchen
50 min